
AVRUPA'DAN DÖNEMİYOR...
Ligde Trabzon ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Avrupa kupası maçları sonrası yaşadığı kayıplara bir yenisini daha ekledi.
Bu sezon Avrupa arenasında toplam 11 maç yapan Cimbom, bu mücadelelerin ardından çıktığı 11 lig maçının 6'sında puan yitirdi. 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak sarı-kırmızılılar, toplam 16 puan kaybetti.
Ligde 1.83 puan ortalaması yakalayan Galatasaray'ın Avrupa dönüşlerinde ortalaması 1.55'e düşerken, diğer haftalarda Cimbom 2.08 puan ortalaması yakaladı.
UEFA'da gruplarda Olympiakos'u 1-0 yenen G.Saray, Eskişehir'e 4-2 yenilmiş, 2-0'lık Benfica galibiyetinin ardından ise F.Bahçe'ye 4-1 kaybetmişti.
Cimbom, Bordeaux ile golsüz sona eren UEFA Kupası 3. tur ilk maçı sonrası ise Ali Sami Yen'de Kocaeli'den 5-2'lik tarihi bir yenilgi almıştı.
Hamburg ile 1-1 biten UEFA Kupası 4. tur ilk maçının ardından Trabzonspor deplasmanında da 2 puan bırakan Galatasaray 2 kulvarı beraber götüremediğini gösterdi.
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:07