Spor
  • 16.1.2014 01:02

Aybaba hatalı golden yakındı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, maçın hakemlerini eleştirerek başladığı konuşmasında, “Kırmızı karta kadar gayet iyi oynuyorduk. Ancak kırmızı kart oyun disiplinimizi bozdu. Kırmızı kart nedeniyle oyuncu değişikliklerimizi ertelememize sebep oldu. Önemsediğimiz bir müsabakanın içerisindeyiz. Maç içerisinde bir de penaltı söz konusuydu. Hakem yorumcuları bu pozisyonu daha iyi değerlendireceklerdir. Fiziksel ve taktiksel olarak çalışmalarımızın sonucunu aldık. İkici yarının hemen başında basit gol yedik. İkinci yarının büyük bir kısmını eksik oynamamız skoru korumamızı gerektirdi. Dostluk içerisinde bir maç oldu. Her iki takımı da kutluyorum” dedi.
Oyuna sonradan giren Elazığspor’un genç futbolcusu Muhammed Ali Doğan da konuşmasında, “İlk yarı iyi top oynadık. 2. golü bulabilseydik evimize galibiyetle gidecektik. İkinci yarı golü yedikten sonra baskı da arttı. Önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, maç sonu değerlendirmesinde, “Oyuna beklediğimiz gibi başlayamadık. Rakip bizden daha iyi başladı. Tam dengeyi yakaladık derken hatalı bir gol yedik. İkinci yarının kontrolü bizdeydi. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.
Medical Park Antalyaspor’un kaptanı Uğur İnceman ise iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, “Buradan 3 puanla ayrılmak isterdik ama olmadı. 3 puan alamadığımız için üzgünüz. Maçta iyi mücadele ettik. Gelecek adına umut verici bir maç oldu. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Medical Park Antalyaporlu bir diğer futbolcu Murat Duruer ise, “Maçın zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Hazırlıklarımız devre arasında da devam ediyor. Bu maç da bizim için bir hazırlık maçı mahiyetinde oldu. Üst düzey bir karşılaşma oldu. Bu maçta yenilmemek önemliydi biz de bunu başardık. Arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.
Elazığsporlu futbolcu Youssouf Hadji de Antalya’da iyi bir devre arası kampı geçirdiklerini belirterek, “Maça iyi başladık. İyi de gidiyordu ancak 67. dakikada gördüğümüz kırmızı kart işimizi zorlaştırdı. Kırmızı karttan sonra arkadaşlarımızla oyuna kenetlendik. Eksik oynamamıza rağmen bir puan aldığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:27

İLGİLİ HABERLER