Spor
  • 30.5.2015 00:49

Balıkesirspor’da 2 ayrılık

Süper Lig’e 2 hafta önce veda eden Balıkesirspor’da Andre Santos, Vitor Gomes, Ronald Vargas ve Uğur Akdemir’den sonra sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımda yer almayan kaptan Gökhan Ünal’la kaleci Emrullah Şalk’da kulüpten ayrıldı.

Kırmızı beyazlıların Fenerbahçe’ye deplasmanda 4-3 kaybettiği maçta kaleye geçen Emrullah, ardından İstanbul Başakşehir müsabakasında yedek soyundu, Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor ve Trabzonspor randevularında ise 18 kişilik kadroya giremedi.

Balıkesirspor’un 1’inci Lig’deki şampiyonluğunda kritik kurtarışları ile pay sahibi olan Emrullah, Süper Lig’de 22 maçta forma giydi. Sezon başında Balıkesirspor’la bir yıllığına anlaşan ve kaptanlığı da üstlenen Gökhan Ünal ise özellikle teknik direktörlüğe Kemal Özdeş’in gelmesiyle birlikte kendini buldu. Ancak sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan Gökhan’ın Gaziantepspor maçı öncesi izin alıp İzmir’e gittiği bildirildi.

Bu yıl 23 maçta forma giyen Gökhan, kırmızı beyazlı forma ile 5 gol atabildi. Süper Lig’de 99 gole ulaşan Gökhan bir türlü 100’üncü golü atamadı ve 100’ler kulübüne girme hayalini bir sezon daha erteledi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:09

İLGİLİ HABERLER