Spor
  • 10.7.2009 00:12

BARCELONA'DAN REAL MADRİD'E TAŞ GELDİ

Sezonu üç kupayla kapatan Barcelona transferde sessizliğini koruyor, ezeli rakibi Real ise başta Cristiano Ronaldo ve Kaka olmak üzere inanılmaz bir transfer hamlesine girişmiş durumda.

Barcelona başkanı Joan Laporta, şu ana kadar dört yeni oyuncu için 220 milyon euro harcayan Real Madrid'i hafif alaycı bir üslupla eleştirdi: "Biz Altın Top alan futbolcuları yaratırız, diğerleri onlar için para öder. Real'in Cristiano Ronaldo'yı transfer etmesi benim için sorun değil, ama şu anda herkesin örnek aldığı takım Barcelona." Laporta, "Real transfer pazarına çok saldırgan bir şekilde girdi ve realiteyi tahrip etti. Biz de Madrid gibi borç altına girebiliriz ama tarzımız bu değil. Zaten iyi bir takımımız var, sadece yapmamız gereken birkaç akıllı yatırım" dedi.

Katalan kulübünün başkanı, teknik direktör Pep Guardiola'nın ikisi savunma, diğerleri orta saha ve hücum olmak üzere dört yeni oyuncu istediğini, Samuel Eto'o'nun durumunu çözmeye yakın olmadıklarını söyledi.

Barca, iki yıllık sözleşme teklif ettiği ve Manchester City'nin de talip olduğu Kamerunlu golcüden henüz bir yanıt alamadı.

Laporta, "onu birkaç kez cep telefonundan aradım ama cevap vermedi. Numarasını mı değiştirdi yoksa telefonu mu kaybetti bilmiyorum ama onunla konuşmak isterim" dedi.

Laporta, Valencia'nın golcüsü David Villa için 40 milyon euroya yakın bir teklif yaptıklarını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER