Spor
  • 7.1.2010 00:14

BAŞKAN'DAN AF İSTEYECEKLER!..

Fenerbahçe'de kadrodışı bırakılan Kazım ile Önder'in durumları belirsizliğini korurken, sarı-lacivertli futbolcuların yönetimden iki futbolcunun affını isteyeceği öğrenildi. Fenerbahçeli futbolcuların cuma günü Başkan Aziz Yıldırım'ın vereceği yemekte bu konuyu gündeme getirerek, Kazım ve Önder'e bir şans daha verilmesini isteyecekleri belirtildi.

Bilindiği gibi kaleci Volkan Demirel, Trabzonspor maçı sonrası “Kazım ve Önder’e herkes sahip çıkmalı. Şu anki durumları bizi üzüyor” ifadesini kullanmıştı.

Ancak, Fenerbahçe yönetiminin özellikle Kazım kararında geri adım atmayı düşünmediği, stoper sıkıntısı nedeyle Önder'in affını gündeme getirebileceği ifade edildi.

Genel Menacer Aykut Kocaman'ın da özellikle Önder'in affı konusunda yönetime istekte bulunduğu ileri sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:25

İLGİLİ HABERLER