Yaşam
  • 5.8.2009 06:46

'BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ'NDE BASILAN GELİN O GECEYİ ANLATTI!..

Bekârlığa veda gecesinde sevgilisiyle basıldığı öne sürülen S.R., "Aramızda bir şey olmadı. Orada başka erkek arkadaşlarım da vardı" diye konuştu.


Bekârlığa veda gecesinde, eski sevgilisiyle basıldığı iddiasıyla gündeme oturan İzmirli S.R., SABAH'a konuştu.

S.R., "Eski sevgilim, davet etmediğim halde partiye gelmişti. Orada başka erkek arkadaşlarım da vardı" dedi. S.R., düğünden önce resmi nikah yaptıkları için "eşim" diye bahsettiği M.K.'nin iddialarına şöyle cevap verdi:

YALNIZ DEĞİLDİK: En son eski sevgilim, bir kız arkadaşım ve kuzenim kalmıştı. Kuzenim ve arkadaşım çıktı. O sırada M.K. ve arkadaşı geldi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Oysa 5-10 dakika önce gelseler evde 4 kişiydik. M.K. eski sevgilimi tanıdığı için onun evde olduğunu söylemedim. Belki en büyük hatam budur.

TERLEDİĞİ İÇİN ÇIPLAKTI: Cinayet işlenecek diye çok korktum. Eşim geldiğinde, eski sevgilimin üstünde kapri pantolon vardı ama oynayıp terlediği için tişörtünü çıkarmıştı. 'Hayatım dinle' dediğim anda, eşim bana feci bir tokat attı.

SESLER FİLMDEN GELDİ: M.K. içeriden acayip sesler geldiğini söylemiş. Televizyonun sesi ilk açılışta yüksek çıktığı için bir korku filminden gelen sesleri duymuşlar.

YATAKTA DA OLSA ARKADAŞIM: Benim için arkadaş, arkadaştır. Çıplak da olsa, yatakta da olsa, sevgili ve eş başka şeydir. İnternet sitelerindeki yorumları okudum. 'Allahım ben böyle bir toplumda mı yaşıyorum?' dedim.

ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMAYIN: O gece aileme neler yaptığımızı anlattık. Ailemin bana güveni tamdır. İnsan böyle bir durumda karşısındakini dinlemeli. Öküz altında buzağı aramamalı.

İYİ Kİ EVLENMEMİŞİM: M.K. benden tazminat istemiş. İstediği paraysa veririm ama beni kaybetti. İyi ki evlenmemişim. Ben de M.K.'ye tazminat davası açacağım.

(sabah)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER