Yaşam
  • 7.8.2009 12:48

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDE GELİNLE YAKALANAN O ADAM KONUŞTU

Son haftaların en çok tartışılan konusu hiç şüphesiz, bekârlığa veda partisinde eski sevgilisiyle yakalanan gelin adayı ile damadın hikâyesi. 

Olayın tarafları birbiri ardına yaşananları anlattıktan sonra söz sırası bu kez de evde yarı çıplak halde yakalanan eski sevgiliye geldi. İzmir'de yaşanan olay için "Damat da haklı, gelin de" diyen K.Z., o gece sessiz kalmasının sebebini de, "Karışsaydım ya ölürdüm, ya da öldürürdüm" diyerek açıklıyor ve o geceyi şöyle anlatıyor: "S.R. ile yaklaşık 2 yıl önce, kısa süreli bir ilişki yaşadık. Aslında liseden beri arkadaşlığımız vardı. Ortak dostlarımız olduğu için, görüşmeye devam ettik. Arkadaş kalabildik. O gece birkaç arkadaşımı aradım. Bana S.'nin bekârlığa veda partisi olduğunu söylediler. Ben de partiye gittim." "Ev hayli kalabalıktı. Yarısından fazlası kız arkadaşlardı. İçki içtik, oynadık. Sonra herkes gitti. En son geriye ben ve S.R. kaldık. S., oynamaktan fenalık geçirdiğini söyleyip, üstünü değiştirmek için izin istedi. Ben de televizyonu açtım. Daha görüntü gelmeden, boğuşma sesleri geldi. Sesi kısmak aklıma gelmedi. Bu sırada kapı çaldı. S.'nin kuzeni gelmiştir diye düşünerek hiç duruşumu bozmadım."

'KEŞKE HİÇ GİTMESEYDİM'
"Damat adayı ve tanımadığın bir kişi içeri girdi. M.K. beni görünce sinirlenip S.R.'ye bir tokat attı. O anda S.R. ile göz göze geldik. Bana gözleriyle 'Sen bu işe karışma' der gibiydi. Ben de durdum. M.K., hem S.R.'ye hem de bana küfretmeye başladı. Alkollü olduğu belliydi. Arkadaşı onu ite kaka evden dışarı çıkardı. S.R. yere çöküp, ağlamaya başladı. O sırada kuzeni eve döndü. S.R. ağladığı için olayı kuzenine ben anlattım. 'Keşke evden çıkmasaydım, her şey arapsaçına döndü' dedi. S.R. bana geç olduğunu ve gitmem gerektiğini söyledi. Çünkü birazdan annesi, babası eve gelecekti. Ben de çıktım. Ertesi gün düğünün iptal edildiğini öğrendim." "Haberleri okuduğumda o gece sessiz durduğuma bin kez pişman oldum. Ya ölürdüm ya öldürürdüm ama en azından suskun kaldığım için bu kadar pişman olmazdım. O gece S.R. ile dans etmeyen tek erkek bendim. Ben ve S.R. bu kadar ince düşünürken maalesef çok ama çok kalın çizgilerle karalandık. S.R.'nin gururu için benden istediği tek şey var ve onu da 'Namusun ve şerefim üzerine yemin ederim' diyerek mahkemede yapacağım." "Aslında düşüncelerinde ikisi de haklı. Belki bir erkek olarak ben de aynı atmosferde kalsam, benim de tepkim böyle olurdu. Ama S.R. de en az onun kadar bu duruma düşmeyi hak etmiyor. Keşke o partiye gitmeseydim, ya da o kadar kalmasaydım. Ama dünya keşkelerle dönmüyor."

GELİN NE DEMİŞTİ?
"Yanlış anlaşılması çok muhtemel bir durumdaydım. Oysa 5-10 dakika önce gelseler evde 4 kişiydik. M.K., eski sevgilimi tanıdığı için, onun evde olduğunu söylemedim. Belki en büyük hatam da budur. Eşim geldiğinde, eski sevgilimin üstünde kapri pantolon vardı ama oynayıp terlediği için tişörtünü çıkarmıştı. Açıklamak için 'Hayatım dinle' dediğim anda, eşim bana feci bir tokat attı."

DAMAT NE DEMİŞTİ?
"Bir kadının düğününden bir gün önce eski sevgilisiyle aynı evde ve yarı çıplak bulunmasının asla mantıklı bir açıklaması olamaz. Mahkemeye verdiğim dilekçede yazanların hepsi doğru. S.R. ile yargı önünde hesaplaşacağız. Eski sevgilisiyle baş başa kalması, 'Seninle evlenirim, başkasıyla eğlenirim' mantığından başka bir şey değildir. Şimdi istediği yerde istediği şekilde eğlenebilir."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:53

İLGİLİ HABERLER