Spor
  • 12.3.2021 12:39

Belhanda İstanbul'dan ayrılmıyor!

Belhanda'nın Galatasaray'dan gönderilmesinin ardından kulüp ile oyuncu ve menajeri arasında nelerin yaşandığı merak ediliyor. Belhanda'nın İstanbul'dan ayrılmadığı söylendi. Sözleşmesi tek taraflı olarak Galatasaray tarafından feshedilen Faslı oyuncunun hangi takıma gideceği merak ediliyor. Gelen iddialar arasında Başakşehir'in olduğu söyleniyor.

Galatasaray'dan gönderilen Belhanda'nın yeni takımı kim olacak? Faslı oyuncunun gönderilmesinden sonra yeni durağının neresi olacağı merak ediliyor. Galatasaray, 335 bin Euro para cezası verdiği Belhanda'nın sözleşmesini 4 maddeye dayandırarak haklı olarak tek taraflı feshetti. Taraftarla yaşadığı kavgalar, yönetimle arasındaki sahte imza polemiği ve son zemin vukuatı Belhanda'nın sonu oldu.

Geçen yıl İstanbul'dan ev satın alan, parkelerini bile uzun süre yaşayacağını düşünerek değiştiren Faslı 10 numara, transferde önceliğini Başakşehir'e verdi. Belhanda'nın menajeri William D'Avila ara transferde Yeni Malatya'dan Youssouf Ndayishimiye'yi Başakşehir'e getirdi ve iyi ilişkiler kurdu.

YILDIZ OYUNCUN MAAŞ BEKLENTİSİ 1.5 MİLYON EURO

Alex'i F.Bahçe'den gönderdiği dönemden beri Belhanda'yı beğenen Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da bu transfere olumlu yaklaşacağı ifade ediliyor. Yıldız oyuncunun maaş beklentisi ise yıllık 1.5 milyon Euro.

Güncellenme Tarihi : 12.3.2021 12:40

İLGİLİ HABERLER