Spor
  • 27.8.2009 01:56

BEŞİKTAŞ'IN BOBO İÇİN İSTEDİĞİ PARAYI ALMANLAR VERDİ

W.Bremen, Beşiktaş’tan Bobo için Rosenberg ve 5 milyon Euro önerdi, teklif kabul edildi. Siyah beyazlıların İsveçli oyuncuyla yaptığı ilk görüşme ise olumlu sonuçlanmadı.


WERDER Bremen’in Bobo ısrarı sürüyor. Beşiktaş’ın golcü Brezilyalısı için yaklaşık 1 ay önce siyah beyazlı yönetim ile temasa geçen Alman yetkililer, teknik direktör Thomas Schaaf’ın ısrarı sonrası sambacı için tekrar Beşiktaş Kulübü’nün kapısını çaldı. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetime ilginç bir teklifte bulundu.
Olumlu cevap vermedi
Yeşil beyazlı kulübün menajeri Klaus Allofs, Bobo’ya karşılık forvet oyuncuları Rosenberg ve 5 milyon Euro önerdi. Bu teklif sonrası yönetim ve teknik direktör Mustafa Denizli yaptıkları görüşmeden sonra golcülerini Alman temsilcisine vermeyi kabul etti. Yönetim konumunda varılan anlaşmalardan sonra gözler oyuncularla yapılacak olan ilk görüşmelere çevrildi. Siyah beyazlıların, İsveçli yıldız ile yaptığı görüşme olumsuz geçince, iki kulübün keyfi kaçtı. İlk tur sonrası, Werder Bremen yönetimi, “Biz Beşiktaş Kulübü’nün tüm şartlarına uyuyoruz. Ama kararı oyuncumuz verir” dedi.
Yemek yediler
Beşiktaş cephesi İsveçli oyuncu ile bugün son bir kez görüşecek ve Almanya’da aldığı paranın iki katını önerecek. Bu arada Denizli, başkan Yıldırım Demirören’in isteği üzerine Peapermoon’a gelerek yemek yedi ve transfer çalışmaları hakkında bilgi alış verişi yaptı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER