Spor
  • 27.8.2009 01:55

SERCAN'A İSPANYA'DAN DEV TEKLİF

Transfer döneminin sonlarına doğru talipleri artan Bursaspor’lu Sercan Yıldırım, şimdi de İspanyolların gündeminde…


Başkent ekibi Atletico de Madrid’in Sercan için Bursaspor’a 7 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Beşiktaş ise 5 milyon Euroya ek olarak Zapotocny’nin bonservisini teklif etti. Yeşil beyazlılar bu teklifi kabul etmedi.

Yeşil beyazlı kulübün başkanı İbrahim Yazıcı’nın Türkiye’deki üç büyük takımın teklifinden daha cazip olmamasına karşın İspanyolların önerisine sıcak baktığı öğrenildi.

Yazıcı’nın Türkiye’deki kulüpler arasında seçim yapmanın Bursaspor üzerinde baskı oluşturacağını düşündüğü için Atletico Madrid’in teklifini kabul edebileceği bildirildi.

Atletico Madrid adına görüşmeleri Murat Kuş yürütüyor. Başkent ekibi Sercan için Bursaspor’a 7 milyon Euro önerdi. Ancak kırmızı mavili ekip kadrosunda Agüero, Forlan ve Pongolle gibi önemli forvet oyuncularını barındırıyor. Bu durumda Sercan’ın orada forma giyme şansı az gözüküyor. Ancak teknik direktör Abel Resino’nun genç futbolcunun çizgide oynayabilme özelliğinden de yararlanmak istediği öğrenildi.

Sercan Bursaspor’da Samet Aybaba’nın teknik direktör olduğu dönemde sağ çizgide de oynamıştı.

Bu arada Beşiktaş’ın genç futbolcu için 5 milyon Euro artı Zapatocny’nin bonservisini önerdiği, ancak İbrahim Yazıcı’nın bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Yazıcı, pek çok teklif arasında Atletico Madrid’in teklifinin de bulunduğunu açıkladı, ancak ciddi anlamda görüşmelerin henüz başlamadığını söyledi.

Sercan’ın yetki haklarını elinde bulunduran Metin Kormaz ise geçen sezonun Bundesliga şampiyonu Hoffenheim’den teklif almadıklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER