Spor
  • 11.1.2014 03:36

Beşiktaşlı yöneticiler papağan gibiydi

Ronaldinho transferinde Beşiktaş ile görüşmeleri sürdüren menajeri ve ve ağabeyi Ronaldo Assis, siyah-beyazlı yöneticileri suçladı.

Assis, “Çok fazla konuştular ama daha çok papağan gibiydiler. Hep aynı şeyleri tekrarladılar. Hepsi yalandı. Burada, Ronaldinho’nun Atletico Mineiro ile biten bir kontratı vardı ve Kalil ile görüşecektik. Ronaldinho ile Mineiro taraftarları arasında fantastik bir ilişki var” dedi.

‘KULLANILDIK’

Ahmet Kavalcı, kulübünün parasını yükseltmesi için kendilerinin kullanıldığını söyledi, “Ne oldu da karşı taraf bizim önerdiğimiz paradan daha azına Atletico Mineiro’ya imza attı. Demek oluyor ki, bu arkadaşlar Beşiktaş’ın ismini kullanarak, Brezilya’daki parasını arttırdılar” yorumunu yaptı

Ronaldinho’yu Beşiktaş’a getirmek için kollarını sıvayan Beşiktaş, Brezilyalı yıldız ismin eski takımına, hem de kendilerinden daha düşük bir paraya imza atmasına çok şaşırdı. Siyah-beyazlı yöneticiler bunu kısaca, “Kullanıldık” sözüyle yorumladı.
Ronaldinho transferiyle ilgili dün sabah Beşiktaş’ın kamp yaptığı Antalya’da basın mensuplarına konuşan Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, “Bugün (dün) saat 15.00’a kadar cevap opsiyonumuz vardı. Ne oldu da karşı taraf bizim önerdiğimiz paradan daha azına Atletico Mineiro’ya imza attı. Demek oluyor ki, bu arkadaşlar Beşiktaş’ın ismini kullanarak, Brezilya’daki parasını arttırdılar. Çok açık ve net söylüyorum, biz ilk kez bir yıldızın transferini bitirmeye bu kadar yaklaşmıştık. Bu transfere artık bitti gözüyle bakıyorduk” yorumunu yaptı.
‘Kendisi bilir’
Ronaldinho cephesinin “evet” demesi durumunda hem teminatı, hem de sponsorluk işini çözmeyi planlamış olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise yakın çevresine, “Taraftarın üzüntüsünü çok iyi anlıyorum. Ama görüldüğü gibi Beşiktaş’a gelmek isteyen bir Ronaldinho yok. Teklifimiz gayet cazipti. Gelmek istemiyorsa da kendisi bilir” diye konuştuğu öğrenildi.
Bu transferin başından sonuna kadar içinde olan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ise bir hayli üzgün olduğu öğrenilirken, Çebi’nin de Ronaldinho’nun ağabeyi Assis’i suçladığı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:34

İLGİLİ HABERLER