Asayiş
  • 21.9.2007 00:35

BIÇAKLANAN KALBİ 3 KERE ÇALIŞTIRILDA 4. DE KURTARILAMADI

KASTAMONU -İHA- Kastamonu'da bir servis şoförü, ilköğretim okulu önünde çıkan kavgada kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Kalbi 3 kez çalıştırılan genç şoför, kalbi bir kez daha çalıştırılamayınca hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Merkez İlköğretim Okulu önünde aralarında bir yıldır problem olduğu iddia edilen İzzet Ö. ile Hasan Göl (24) adlı servis şoförleri tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce İzzet Ö., yanındaki bıçakla Göl'e saldırdı.

Kalbine ve vücudunun değişik yerlerine 6 bıçak darbesi alan Göl'e ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra ambulansla Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyathaneye alınan Göl'e kalbi  durduğu için masaj yapıldı.

Yapılan masajla 3 kez hayata döndürülen genç, tekrar kalbi durunca hayatını kaybetti. Bir çocuk babası Göl'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Zanlı İzzet Ö. polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER