Spor
  • 15.3.2014 20:00

Bilic ile Tütüneker arasında tartışma

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Ç.Rizespor’a konuk oldu.
Maçın 11. dakikasında Çaykur Rizespor lehine çalınan penaltı ise gerilimi yükseltti.
Beşiktaşlı oyuncular ve Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de hakeme karşı tepkiliydi. Penaltı atışından sonra ise bu tepki saha kenarına sıçradı.
Maçın devam ettiği bu bölümlerde Beşiktaş’ın Hırvat hocası Slaven Bilic ile Ç.Rizespor çalıştırıcısı Uğur Tütüneker tartışmaya başladı. Maçın 4. hakemi iki hocanın arasına girerek gerilimi engelledi.

"YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM KUSURA BAKMASIN"

Tütüneker, maç içerisinde Bilic ile yaşadığı tartışmaya da açıklık getirerek, şöyle konuştu:

"Maç içerisinde Bilic ile bir tartışmamız oldu. Bilic devamlı hakeme müdahale etmeye çalışınca bende bir şeyler söyledim. O sırada bana bakınca bir an göz göze geldik. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmasın. Ama her pozisyonda hakeme bakmak doğru değil. İlk penaltıyı görmedim ikincisinde ise eliyle müdahale etti."

OBAOBANA: "BERABERLİK İYİ BİR SONUÇ"

Çaykur Rizesporlu futbolcu Obaobana ise Beşiktaş karşısında alınan bir puanın önemli olduğunu ifade ederek, "Baktığımız zaman beraberlik iyi bir sonuç ama şöyle bir gerçekte var ki bu maçı galipte bitirebilirdik. Yükselen bir grafiğimiz vardı ama netice de baktığımız zaman, Beşiktaş'a karşı alınmış bir puan" dedi. Ali Adnan da, çok güzel bir 90 dakikanın geride kaldığını belirterek, "İki taraf da iyi oynadı ama sonuç olarak bir puan almamıza çok sevindim" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:53

İLGİLİ HABERLER