Asayiş
  • 30.4.2007 16:16

BOĞAZI KESİLEN ÖĞRENCİ ÖLDÜ

MERSİN’de üniversiteye hazırlık dershanesine giden öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada boğazı kesilen 20 yaşındaki Cevahir Cindarik yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.
      Olay, Afetevler Mahallesi 26’ncı Cadde üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre liseyi bitirip üniversite sınavına hazırlanan Cevahir Cindarik, arkadaşları 25 yaşındaki Rahmi ve kardeşi 23 yaşındaki Berat Ekinci ile birlikte dershaneye giderken, 18 yaşındaki Şahin I. ile karşılaştı. Daha önceden aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle husumet olduğu belirlenen Cevahir Cindarik ile Şahin I. sokakta tartışmaya başladı. Tartışma, her ikisinin arkadaşları 20 yaşındaki Çetin Gündüz, Süleyman T., Serdar S.’nin de karıştığı kavgaya dönüştü.
      Çıkan kavgada Cevahir Cindarik’in boğazı bıçakla kesilirken, Ekinci kardeşler de çeşitli yerlerinden yaralandı. Mersin Devlet Hastanesi’ne götürülen Cindarik müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Gencin ölüm haberini alarak hastaneye akın eden yakınları sinir krizi geçirdi. Cindarik’in boğazını kestiği ileri sürülen Çetin Gündüz ile Şahin I., Süleyman T., Serdar S. ile yaralı kardeşlerden Berat Ekinci’yi gözaltına alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:38

İLGİLİ HABERLER