Asayiş
  • 17.5.2004 00:10

CADDE ORTASINDA DEHŞET...

MURAT YÜKSEL
ANTALYA - Antalya'da dün akşam bir kişiyi bıçakla yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs savcılık tarafından serbest bırakılmasının hemen ardından bir kişiyi daha bıçakladı.


Edinilen bilgiye göre, Nuri Deli (46) dün akşam saatlerinde Kalekapısı'nde bir kişiyi bıçakladığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Yenikapı Polis Merkezi'nde gözaltında tutulan Nuri Deli, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Zanlı Nuri Deli, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından, bıçaklanan şahsın bulunamaması ve şikayetçi olmadığı gerekçesiyle saat 14.00 sıralarında serbest bırakıldı.

Deli, serbest bırakılmasından 1 saat sonra Atatürk Caddesi üzerinde kovaladığı Hasan Karaman (33) adlı şahsı Dönerciler Çarşısı önünde yakalayıp, ardarda bıçak sapladı. Karaman, aldığı bıçak darbeleri sonucu kanlar içinde yerde yatarken, Dönerciler Çarşısı esnafı tarafından linç edilmek istenen Deli, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ekip otosuyla uzaklaştırıldı.


Karaman'a ambulans gelinceye kadar olay yerindeki vatandaşlar ilkyardımda bulundu. Bir şahıs yaralı Hasan Karaman'ın bacağına sardığı kemeri ile tampon yaparak kanamayı durdurmaya çalıştı.
Karaman, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Yenikapı Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı Nuri Deli'nin 18 ayrı suçtan sabıkalı olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER