Asayiş
  • 8.5.2004 00:21

ÇAKICI VE EVCİL'İN SORGULARI SÜRÜYOR...

ADNAN SULAR
İSTANBUL - Fatih'te Karagümrük Spor Lokali'ni bastıktan sonra 15 kişinin yaralanmasına neden olan Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Barış Çakıcı'nın, bir arkadaşının kimlik belgelerini kullanarak sahte pasaport çıkarttığı belirlendi.


Geçtiğimiz günlerde Alaattin Çakıcı'nın yakalanmasına yönelik İzmir Foça'da bulunan bir villaya yapılan operasyonda yakalanan Barış Çakıcı'nın üzerinde bulunan pasaportu, bir arkadaşına ait kimlik bilgilerini alarak çıkardığı belirlendi. Yakalanmalarının ardından Erol Evcil ile birlikte İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne getirilen Barış Çakıcı'nın alınan ifadesinde ve yapılan araştırmada, kendisinin kullandığı pasaportun kimlik bilgilerinin tamamen bir arkadaşına ait olduğu belirlenirken, Çakıcı'nın sadece kendi fotoğrafını kullandığı anlaşıldı.


Yeni kimlik belgesi çıkartmak için arkadaşına ait bilgileri alarak nüfus müdürlüğüne gittiği belirlenen Barış Çakıcı'nın, çıkarttığı yeni kimlik belgesiyle Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesi'nden yeni pasaport aldığı ortaya çıktı. Sorguları süren Çakıcı, Evcil ve adamlarının, yarın DGM'ye sevk edilmeleri bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:10

İLGİLİ HABERLER