Gündem
  • 6.1.2014 12:53

Cemaatin masum mensuplarının dünyasını kararttınız

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan bugün kalemini bir kılıç gibi kullanarak cemaati felakete götürenleri uyardı ve dedi ki; “Cemaat’i ‘Cemaat’ten kurtarmak gerekiyor!”

Şu satırlar bir Müslüman aydının isyanı gibiydi:

CEMAAT’İ ‘CEMAAT’TEN KURTARMAK GEREKİYOR!

Eğer hâlâ zırnık kadar vicdanınız kaldıysa söyleyeceklerimi kulaklarınıza küpe edin lütfen:

Müslümanların tarihlerinde ilk kez böylesine çöküş yaşadıkları bir zaman diliminde, Müslümanların umudu olduğunu gösteren Erdoğan’ı, dünyanın yetimlerinin vicdanı olduğunu gözler önüne seren İHH’yı -iç ve dış şer şebekeleriyle girdiğiniz kirli ittifaklarla- sadece kendi çıkarlarınızı korumak için ‘bitirecek’ olursanız, Müslümanların ve kimsesizlerin ahı, ‘Tanrı’yı kıyamete zorlamaya’ yeter de artar bile!

ANADOLU’DAKİ MASUM CEMAAT MENSUPLARININ DÜNYALARINI KARARTTINIZ

17 Aralık’tan itibaren ülkeye verdiğiniz maddî zarar, ülkeyi içine sürüklediğiniz kaos ve en önemlisi de açtığınız büyük manevî yaralar, Anadolu’daki masum Cemaat mensuplarının dünyalarını karartmaya yetti!

Bunu bile göremiyorsanız, vay hâlinize sizin!

Geriye söylenecek tek söz kalıyor: Cemaat’i Cemaat’ten kurtarmak gerekiyor!

Bu ülkenin sahipsiz insanına ‘münafık’, ‘sapık’ diyen bir ‘Cemaat’, sadece kendini değil, Türkiye’yi de, İslâm dünyasının makus talihini yenme imkânlarını da yerle bir ediyor, bitiriyor demektir, çünkü.

ALLAH’A TEVBE EDİN, MİLLETTEN ÖZÜR DİLEYİN! YOKSA KIYAMETİ BEKLEYİN!

Burada şunu söylemek zorundayım: Ben, kışkırtıcılık yapacak son adamım. Bunu, Cemaat’in hukukunu, dershaneleri sonuna kadar savunarak gösterdim burada.

Fakat sonuçta, bölgenin umudu olduğunu gösteren bir lidere ‘kahrolsun Erdoğan!’, dünyada kimsesizlerin vicdanı olduğunu kanıtlayan küresel bir hayır kurumuna ‘kahrolsun İHH!’ diyebilen; bu yetmiyormuş gibi, bir de ‘İsrail’den, ABD’den medet uman!’ bir ‘Cemaat’, ülkem adına, Müslümanlar adına, insanlık adına korkutuyor beni.

Cemaat’in iyiniyetli yöneticilerinden ve mensuplarından tek bir ricam var: Bu milletten özür dileyin, Allah’a tevbe edin! Yoksa, kıyameti bekleyin -Allah muhafaza!
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:43

İLGİLİ HABERLER