Chedjou: Galatasaray'yı bırakmam
Geçtiğimiz gün Fransız basınında adı Marsilya ile anılanAurelien Chedjou, iddialar hakkında kısa bir açıklama yaptı. Galatasaray'ın başarılı oyuncusu iddiaları yalanladı.
BUNLAR DEDİKODU
Fransız basınına konuşan Aurelien Chedjou, kendisinin söylentiler üzerine konuşmayı tercih etmediğini söylerken ''Bunlar çıkan dedikodular ve bu tip konularla ben menajerimin ilgilenmesini tercih ediyorum. Ben sadece saha içindeki işimi düşnüyorum. İddiaları değil, gerçek açıklamalar üzerine konuşmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum''ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde Fransız basını, 2017 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Chedjou ile savunma hattını güçlendirmek isteyen Marsilya'nın ilgilendiğini haberlerine taşımıştı.