Spor
  • 17.5.2013 16:01

'Chelsea'nin yıldızı G.Saray ile anlaştı'

Galatasaray, Chelsea'nin Fransız oyuncusu Malouda ile prensip anlaşmasına vardı.
Radyospor'da yayınlanan Futbol Center programının yorumcusu Serhat Tatlı, Galatasaray'a çok yakın kaynaklardan aldığı bilgiye dayanarak canlı yayında sarı kırmızılıların yabancı bir oyuncu ile prensipte anlaştığını söyledi. Tüm ısrarlara rağmen kesinlikle isim vermeyen Tatlı yine de bizi kıramadı ve bazı ipucları verdi.

Serhat Tatlı'ya göre Galatasaray'ın anlaştığı iddia edilen oyuncu, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda oynadı. Milli takımda 70-80 kez görev aldı. Drogba bu transferde etkili oldu.Ünal Aysal oyuncuyla prensipte anlaştı. Durumdan da Fatih Terim'in haberi var. Transfer Arda Turan'ın durumuna göre netlik kazanacak. Oyuncunun bonservisi elinde. Oyuncu, kariyerinin büyük bölümünü sol kanatta geçirdi. Oyuncu 2-3 gündür İstanbul'da bulunuyor.

Serhat Tatlı'nın bu ipuclarından sonra kısa bir araştırma yaptık ve yukarıdaki tanıma uyan ismin, Fransız oyuncu Florent Malouda olduğunu gördük.

Malouda, Chelsea'de uzun yıllar Drogba ile forma giydi. Sol kanatta oynuyor ve Ada temsilcisi ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Fransız yıldız 80 kez de milli takım forması giydi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:15

İLGİLİ HABERLER