Gündem
  • 26.1.2023 11:21

CHP'nin trol ordusunun başındaki mühendis yakalandı.. Trolleri Tuncay Özkan mı yönetiyor?

Skandal trol Tuncay Özkan’ın adamı mı? Ünlülerin ismiyle Erdoğan’a hakaret…

İzmir'de ucu CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a uzanan bir 'trol' skandalı patladı. Buca Belediyesi'nde mühendis olarak görev yapan Hüsamettin Alkım Ünsal gözaltına alındı.

Skandal trol Tuncay Özkan'ın adamı mı? Ünlülerin ismiyle Erdoğan'a hakaret…

Erhan Gülenç Yeni Asır’da kaleme aldığı köşe yazısında skandal olayın ayrıntılarını kaleme aldı. İşte o yazıdan ilgili bölüm: 

İzmir'de ucu CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a uzanan bir 'trol' skandalı patladı. Buca Belediyesi'nde mühendis olarak görev yapan Hüsamettin Alkım Ünsal gözaltına alındı.

Ünsal'ın Prof.Dr.İlber Ortaylı ile Meltem Cumbul, Bergüzar Korel, Müjdat Gezen gibi ünlü isimler adına hesap açtığı ve bu hesaplar üzerinden muhalif görüntüsü adı altında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik gibi suçlar işlediği öne sürüldü.

İSMİ ÇOK TANIDIK GELDİ

İlgili haberleri okuyunca 'Alkım' ismi bana tanıdık geldi. Daha önce Özkan ile ilgili 'asansör pazarlama' gibi haberler yaptığımda 'Alkım' isimli bir twitter hesabından beni hedef alan bir paylaşım yapılmıştı. Nitekim Ünsal'ın ismini biraz araştırınca çarpıcı gerçek ortaya çıktı.

Ünsal'ın Özkan'la bağı olduğu anlaşıldı.

ÖZKAN AYAKTA O KOLTUKTA

Hatta Ünsal'ın Özkan'ın Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemde makamında ziyaret ettiği ve koltuğuna bu şekilde oturduğu fotoğrafı da ortaya çıktı. Ünsal'ın bu fotoğrafı ve Özkan ile aralarındaki ilişki geçtiğimiz yıllarda bir gazeteci tarafından sosyal medyada işlenmiş ve haberlere konu olmuştu. Özkan'ın partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için 'Kaba ve basit' adam ithamında bulunmasının ardından sosyal medyada İnce'ye yönelik linç kampanyasında Ünsal'ın başrol oynadığı öne sürülmüştü.

TROLLERİ YÖNETİYOR İDDİASI

İddiaya göre Ünsal, Özkan'a bağlı olduğu öne sürülen trolleri yönetiyordu. Yine iddiaya göre Özkan birini işaret ediyor, Ünsal yönetimindeki troller de o kişiye saldırıyordu. Ünsal'ın Özkan'ın İzmir'de yönettiği belediyelerden Buca'da istihdam ediliyor gösterilip maaşa bağlandığı da düşünüldüğünde tüm taşlar yerine oturuyordu.

Ünsal ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı ancak bu fotoğraf karesi skandalın büyüklüğünü ortaya koyuyor.

Güncellenme Tarihi : 26.1.2023 11:43

İLGİLİ HABERLER