Asayiş
  • 29.8.2022 14:59

Cinayeti kırmızı örtü çözdü

Adana'da kullanılmayan evin bahçesinde başından vurularak öldürülmüş halde bulunan Ali Haydar Sezgin’i (32) öldürdükleri iddia edilen şüphelilere kırmızı örtüden ulaşıldı. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Adana Seyhan ilçesinde 24 Ağustos'ta vatandaşlar kullanılmayan bir evin bahçesinde ceset görüp, polise haber verdi. Ekipler, cesedin başından tek kurşunla vurulduğunu ve üzerinin kırmızı bir örtüyle örtüldüğünü belirledi. Yapılan araştırmada cesedin Ali Haydar Sezgin'e ait olduğu tespit edilirken, olayda kullanılan tabanca bulunamadı.

CİNAYETİ "KIRMIZI ÖRTÜ" ÇÖZDÜ

Olayı aydınlatmak için Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, Sezgin'in ölmeden önce görüştüğü Ahmet Çakar'ın (19), aynı mahalledeki evine baskın yaptı. Adreste yapılan aramada Sezgin'in cesedinin üzerine örtülen kırmızı örtünün aynısından bulundu.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Çakar'ın, Ahmet Çakantimor (20) ve Mürsel Can'ın (36) olay günü cinayet mahallinde görüldüklerini, sonrasında ise Yusuf G.'nin (27) evine gittiklerini belirledi.

"SİLAHI SAKLADIM"

Ekipler Yusuf G.'nin evine baskın yaptı. Operasyonda, 4 şüpheli ile birlikte Mercan C. (36) gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerden Yusuf G., "Olaydan öncekOlay günü ise Ali Haydar'ı vurduktan sonra ellerinde silahla tekrar bana geldiler. Silahı da ben sakladım" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet Çakantimor, Ahmet Çakar ile Mürsel Can tutuklandı.

 

Güncellenme Tarihi : 29.8.2022 15:00

İLGİLİ HABERLER