
Çocuğa, 'Kadın mısın erkek misin' dayağı
Elazığ’da bir markette kasanın kenarında duran 6-7 yaşlarındaki çocuk, alışveriş yapan bir kadına, "Sen erkek misin-kadın mısın" diye soru sorunca darp edildi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, Karakoçan ilçesinde bir markette yaşandı. İddiaya göre, kasanın kenarında duran 6-7 yaşlarındaki bir çocuk alışveriş yaparak kasaya gelen bir kadına "Sen erkek misin- kadın mısın" diye sorarak bir süre konuştu. Daha sonra kasada para ödeyen kadın, bir anda çocuğun boğazından tutarak kasaya yatırdı, ardından da öteki kasaya fırlattı. Durumu fark eden annesi olduğu düşünülen başka bir kadın gelerek çocuğu alıp marketin içine götürdü, diğer kadın ise marketten ayrıldı. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
YEREL SANATÇI ÇIKTI
Elazığ’da bir markette kasanın kenarında duran 6 yaşındaki çocuğu "Sen erkek misin-kadın mısın" diye soru sorduğu için darp eden kadın yerel sanatçı olduğu ortaya çıktı.
Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlem yapıldığı öğrenildi. Polisin her iki tarafın da ifadesine başvurduğu, çocuğun ailesinin şikayetçi olduğu öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 9.5.2019 01:21