Gündem
  • 14.1.2022 22:59

Demirtaş'tan Erdoğan'a 'Öcalan'a hesap verecek' cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden, "Edirne'deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek" dedi. Demirtaş, Twitter hesabı üzerinden "Sen benim için 'kaygılanmayı' bırak da kendi vereceğin hesabı düşün" karşılığı verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmada, Selahattin Demirtaş'ı kast ederek, "Edirne'deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek" dedi. Demirtaş o sözleri bugün sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından, "Siyasetçiler halka, partisine, parlamentoya, BAĞIMSIZ yargıya hesap verir. Sen benim için "kaygılanmayı" bırak da kendi vereceğin hesabı düşün" paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu hesaplaşmayı da yapacaklar.

Erdoğan, AK Parti grup toplantısında, Demirtaş ve Öcalan'ın isillerini anmadan şöyle konuşmuştu: "Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu. Ama Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek. Zannediyor ki her yer şu anda toz pembe, onların da kendi içinde ayrı bir hesaplaşmaları var, bu hesaplaşmayı da yapacaklar."

Güncellenme Tarihi : 14.1.2022 22:50

İLGİLİ HABERLER