Spor
  • 19.11.2016 15:22

Diarra'dan Galatasaraylıları kızdıracak sözler

Sezon başında Galatasaray’ın transfer etmek için büyük uğraşlar verdiği Lassana Diarra, Fransız basınında RMCSport’a verdiği özel röportajda sarı kırmızılı taraftar ve yönetimini kızdıracak açıklamalarda bulundu.

 Galatasaray ile yaptığı transfer görüşmelerinin unutulmasını istediğini söyleyen Diarra, "İnsanlar unutsun! Bu yaz Galatasaray ile yaptığım görüşmeleri gerçekten unutsunlar. Çünkü ben cezamı ödemek için görüştüm. Takımdan ayrılsam dahi Marsilya taraftarı olacaktım. Şu an burada mutluyum. Geri dönmek için elimden gelen her şeyi yaptım." konuştu.

'GALATASARAY'A GİTMEDİM'
Rus kulübü Lokomotiv Moskova ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği için davalık olan ve FIFA’dan 10 milyon euro cezaya çarptırılan Fransız futbolcu, Galatasaray’a da bu cezayı ödemek için gitmeyi düşündüğünü itiraf etti. Diarra transfer görüşmeleriyle alakalı şu itirafı yaptı, "Artık bunu tartışmak istemiyorum. Ancak söylemem de gerekiyor. Yazın Marsilya’dan ayrılabilirdim ama hala buradayım. Ben duygusal bir insanım. Kafamda bir şey olunca vücudum da bundan etkileniyor. Artık önümde 20 yıl yok. Büyük takımlarda oynadım, bir babayım. Cezanın kararımı etkilemesi tabi ki normal. 16 ay boyunca oynamadım ve bu zaman zarfında yalnızdım, kimse bana yardıme tmedi. Sakatlık oldu, ceza oldu. Bunlar insanı farklı şeyler düşünmeye itiyor." ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray’ın Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, Diarra’nın sürekli yeni ve anlamsız isteklerle karşılarına geldiğini ve bu yüzden transferinden vazgeçtiğini söylerken, yönetimden daha sonra yapılan açıklama, Diarra transferinin gerçekleşmesi halinde Galatasaray’ın tekrardan UEFA’dan ceza alacağı yönündeydi.

Güncellenme Tarihi : 19.11.2016 15:24

İLGİLİ HABERLER