
Dünyaya rezil oldular.. Kassam İsrail'in patlamamış füzeleriyle 5 İsrail tankını patlattı
Kassam Tugayları duyurdu! Dünya şaşkına döndü! İsrail ordusu rezil oldu
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne fırlattığı patlamayan iki füzeyi kullanarak 5 tankı imha ettiklerini duyurdu.
Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nde sivillerin evlerine fırlattığı iki tonluk 2 füzenin patlamadığı belirtildi.
İSRAİL FÜZELERYİLE İSRAİL TANKLARI İMHA EDİLDİ
"İki füzenin işgalcilerin araçlarının Cibaliya bölgesindeki yoluna yerleştirildiği ve araçlar bölgeye ulaştığında patlatıldığı" aktarılan açıklamada, söz konusu füzeler kullanılarak, 5 İsrail tankının imha edildiği, tüm personelin öldürüldüğü ve yaralandığı kaydedildi.
Filistin güvenlik kaynaklarına göre İsrail ordusu, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne binlerce füze fırlattı ancak bir kısmı teknik nedenlerle patlamadı.
Filistin direniş güçleri, genellikle bu füzelerdeki patlayıcı maddeleri, patlayıcılar ve roket başlığı üretiminde kullanıyor.
El Kassam Tugayları, 23 Aralık 2023 Cumartesi akşamı, işgal tarafından Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin evlerine atılan ve patlamayan füzelerin, Gazze'ye giren ordu askerlerini hedef alan bir operasyonda kullanıldığını duyurdu.
Özel bir operasyonda El Kassam Tugayları, işgal tarafından atılan ve patlamayan 2 ton ağırlığındaki iki roketi Cebeliye El Balad bölgesinde işgal araçlarının ilerleyiş yoluna yerleştirdi. Araçlar bölgeye varır varmaz iki roket patlatıldı.
El-Kassam'ın açıklamasına göre, iki füzenin patlaması 5 Siyonist tankın imha edilmesine ve tüm personelin ölmesine ve yaralanmasına neden oldu.
Güncellenme Tarihi : 24.12.2023 12:26