Spor
  • 8.6.2023 10:24

Dursun Özbek : Icardi için sponsorlarla görüşmelere başladık

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın 23. şampiyonluğu sonrası ilk röportajını SABAH Spor'a verdi. 

"ICARDI İÇİN SPONSORLARLA GÖRÜŞÜYORUZ"

İcardi transferi Türkiye için müthiş bir işti. Nasıl getirmiştiniz, şimdi ne olacak? Taraftarlar en çok bu sorunun cevabını merak ediyor. Konuya önce buradan girmek istiyorum..

Müthiş bir başarı hikâyesi bu. Çok düzgün çocuk, harika insan. İcardi, Galatasaray'dan 750 bin Euro aldı. Hepsi bu, kalanı PSG'den... Her ay bize yolluyorlar parayı, biz de İcardi'ye ödüyoruz. İmza parası vermedik. Bunlar yalan.. Muslera ve Nelsson'u çıkar, Sacha Boey bile kadroya giremiyordu. Yepyeni bir takım oluşturduk. İcardi bir dünya yıldızı. Böyle bir rakamla oynaması mümkün değildi, başardık! Tam gaz onun bonservisini nasıl alırız diye çalışıyoruz. Biz bugün harekete geçmedik, altyapısını hazırladık. Gol attıkça biz çalışmaya başladık.. Galatasaray'ın sevgilisi oldu zaten. Gomis'te de bu vardı. Galatasaray'ın aslanı diyorduk ona da. Yoğunlaştığımız nokta İcardi. Çok çalışıyoruz..


Maliyet rakamı yüksek başkanım?

Evet oldukça maliyetli.. Sponsorluk görüşmesi yapıyoruz İcardi'nin transferi için. Onun imajı var. Galatasaray'a katkısı sadece sahada değil, ismiyle de dünyada haber olduk. Sponsorluk için görüşmeler var. Anlaşmak üzere olduğumuz sponsorlar var. Onlar da istiyor.


İcardi olmazsa B planı var mı?

Tabii ki var. Galatasaray her planı yaptı. Görüşmelerimiz sürüyor. Takviye yapmamız gereken mevkiler var. Bunların hepsini belirledik.

Güncellenme Tarihi : 8.6.2023 10:29

İLGİLİ HABERLER