
ELAZIĞ'DA DEHŞET!.. AKLİ DENGESİ BOZUK BABA-OĞUL KATLİAM YAPTI: 6ÖLÜ !
ELAZIĞ'ın Baskil ilçesine bağlı Karaili köyünde akli dengesi bozuk olduğu belirtilen baba ve 3 oğlunun rastgele ateş açması sonucu ilk belirlemelere göre, 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin ise yaralandığı belirtildi.Baskil Kaymakamlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre; Baskil ilçesine bağlı Karaali köyünde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, akli dengesi bozuk olduğu belirtilen ve ismi öğrenilemeyen bir baba ve oğul, tarlada çalışan köylülere rastgele elindeki silahlarla ateş açması sonucu ilk belirlemelere göre, Emine Yükselen, İbrahim Esendemir, (80) Samet Sis (12) ve İzzet esendemir (35) yaşamını yitirdi, ismi öğrenilemeyen 7 kişi de yaralandı. Olay üzerine Baskil Kaymakamı Mustafa Irmak ve Jandarma köye gelerek incelemelerde bulundu. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Karaali köyü Böbüler mezrasında meydana gelen, 6kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyı komşu köyden bir ailenin mensupları tarafından düzenlendiği öne sürülüyor.
Edinilen bilgiye göre, Baskil ilçesine bağlı Karaali köyü Böbüler mezrasında yaşayan Esendemir ailesinin evine gelen ve komşu köyden oldukları ileri sürülen 4 kişinin silahlı saldırısında 6 kişi ölürken, 7 kişi de yaralı olarak Elazığ’daki hastanelere kaldırıldı.
Saldırganların, ellerinde av tüfekleriyle gittiği Böbüler mezrasında, kayısı bahçesinde çalışan İbrahim Esendemir (80), oğlu İzzet Esendemir (35) ile İbrahim Esendemir’in torunu olduğu belirtilen Samet Süs’ü (12) öldürdükten sonra karşılarına çıkan kişilere rastgele ateş açtıkları ve Emine Yükselen adlı kadını da öldürüp 7 kişiyi daha yaraladıkları bildirildi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma tarafından yapılan incelemede, Emine Yükselen, İbrahim Esendemir, İzzet Esendemir ve Samet Süs’ün cesetleri bulundu.
Saldırganların akli dengesinin yerinde olmadığı ve haklarında daha önce de köylüleri rahatsız ettikleri yönünde jandarmaya şikayet başvurusu olduğu ileri sürüldü.
Olaydan sonra Baskil Kaymakamı Mustafa Irmak ve jandarma yetkilileri olay yerine gelerek köylülerden olay hakkında bilgi aldı. Jandarmanın köy ve mezrada aldığı geniş güvenlik önlemleri sürerken olayın faillerini yakalamak için operasyon başlatıldığı belirtildi.
Bu arada saldırıda ölü ve yaralı sayısının artabileceği öğrenildi.