Spor
  • 14.12.2013 17:35

Elazığspor'dan müthiş dönüş

SPOR Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor, sahasında Medical Park Antalyaspor'u 4-1 yenerek haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

Karşılaşmayı Fenerbahçeli Emre Belezoğlu ile televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı da ikinci yarının ortalarından itibaren izledi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Fırat Aydınus (xxx), Serkan Ok (xxx), Aleks Taşçıoğlu (xxx)

SANİCA BORU ELAZIĞSPOR: Zülküf (xxx)- Deniz Aslan (xxx), Hakan (xxx), Çağlar (xxxx), Özgür (xxx), Sane (xxxx), Vitolo (xxx), Köksal (xxx) (Dk.83 Mehmet Nas), Serdar Gürler (xxx) (Dk.87 Noyan), Serdar Özkan (xxx) (Dk.81 Moore), Deniz Yılmaz (xxx)

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: Hakan (xx)- Vederson (xx), Emre (xx), Deniz (xx), Serkan Balcı (xx), Musa Nizam (xx), Uğur (xx) (Dk.87 Zeki), Tita (xx), Emrah (xx) (Dk.77 Baros), İnsa (xx) (Dk.62 İbrahim x), Diarra (xx)

GOLLER: Dk.61 (Penaltı) Serdar Özkan, Dk.72 Deniz Yılmaz, Dk.75 Köksal, Dk.79 Serdar Gürler (Sanica Boru Elazığspor), Dk.78 Emre Güngör (Medical Park Antalyaspor)

KIRMIZI KART: Dk.60 Musa Nizam (Medical Park Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Vitolo, Özgür (Sanica Boru Elazığspor), Emre Güngör, İbrahim (Medical Park Antalyaspor)

14'üncü dakikada Sanica Boru Elazığspor'un atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Serdar Gürler, uygun pozisyondaki Sane'ye çıkardı. Sane’nin vuruşunu kaleci Hakan topu uzaklaştırdı.

24'üncü dakikada Medical Park Antalyapor serbest vuruş kullandı. Yaklaşık 25 metreden Vederson’un şert şutunu kaleci Zülküf tokatladı, direğe çarpan top dışarı gitti.

60'ıncı dakikada Musa Nizam, Sane'yi cezaalanı içinde düşürünce hakem penaltı noktasına gösterirken, Musa Nizam'a da kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Penaltı atışını Serdar Özkan filelere gönderdi: 1-0.

72'inci dakikada Köksal'ın pasında topla buluşan Deniz Yılmaz'ın sert şutunda top ağlarla buluştu: 2-0.

75'inci dakikada ani gelişen Elazığspor kontra atağında Deniz'in pasında topla buluşan Köksal'ın sert ve düzgün vuruşunda top filelere gitti: 3-0.

78'inci dakikada Medical Park Antalyaspor köşe vuruşu kullandı. Ön direkte iyi yükselen Emre'nin kafa vuruşunda top ağlarlarla buluştu: 3-1.

79'uncu dakikada Sane'nin pasıyla cezaalanı içinde buluşan Serdar Gürler, topu ağlara bıraktı: 4-1.

Karşılaşma Sanica Boru Elazığspor'un 4-1 galibiyeti ile sona erdi.

SANİCA BORU ELAZIĞSPOR-MEDİCAL PARK ANTALYASPOR SOYUNMA ODALARI

ELAZIĞSPOR'a 4-1 yenilen Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba maçtan yaptığı açıklamada, sahanın çok kötü olduğunu ve ısıtma siteminin çalışmadığını söyledi. Aybaba "penaltı ve kırmızı karta kadar sahanın tek hakimi bizdik. Çok pozisyon bulduk, çok gol kaçırdık. Penaltıdan sonra kırıldık. Bizim gibi takımın bu kadar olmaması lazım sonra oyun farka gitti. Bu mevsimde bu sahanın bozuk olmasını kimse izah edemez. Biz futbol için varız. Ama bu mevsimde saha ısıtmasıyla ilgi bir görevlinin onun üzerindeki yetkiliye izah etmesi lazım" dedi.

Sanica Boru Elazığsor teknik direktörü Okan Buruk ise, ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadı. Buruk yaptığı açıklamada, zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, "zorlu bir dönemden geçtiğimizi söylüyorduk. Bir galibiyete ihtiyacımızın olduğunu söylüyorduk. Bugün bunu yaşadık. Kazandığımız için çok sevinçliyiz. İlk yarı boyunca net pozisyonlar vardı. İkinci yarı oyun anlamında biraz değişiklik yaptık. Direncimiz arttı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ,(DHA)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:24

İLGİLİ HABERLER