Asayiş
  • 6.2.2009 01:34

EMEKLİ POLİSİN SIR İNTİHARI

Edinilen bilgiye göre, İskilip İlçe Mezarlığı'nda anne ve babasının mezarını ziyaret eden emekli polis memuru Tahir Çeteci (46), daha sonra mezarlık karşısında bulunan inşaata giderek av tüfeği ile kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Tahir Çeteci, olay yerinde hayatını kaybetti.


Silah sesinin duyulması üzerine inşaata koşan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, çevrede güvenlik şeridi oluşturdu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi yapmak üzere İskilip Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.


Evli ve 2 çocuk babası olan Tahir Çeteci'nin en son Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı ve 6 ay önce emekliye ayrıldığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:28

İLGİLİ HABERLER