
Emre Belözoğlu'nun son durumu ne?
Fenerbahçe milli maç arası nedeniyle lige verilen araya mutlu giriyor.
Son 37 günde 12 maç oynayarak çok önemli bir virajı geride bırakan sarı lacivertliler, şampiyonluk yarışında Medikal Park Antalyaspor engelini de aşarak son 6 maçta 5. galibiyetini elde etti.
Karşılaşma sonrasında sarı lacivertli futbolcular büyük sevinç yaşarken, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın soyunma odasında oyuncularına uzun bir teşekkür konuşması yaptığı öğrenildi. Kocaman'ın oyuncularına "Bu dönemde hepinize gösterdiğiniz özveri nedeniyle teşekkür ediyorum. En çok ihtiyacımız olan dönemde karakterinizi ortaya koydunuz. Yoğun trafikte ayakta kalarak 3 kulvarda birden yolumuza devam eden tek takım olmayı başardık. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Sarı lacivertli cephede tek olumsuz gelişme ise Emre Belözoğlu konusunda yaşandı. Medikal Park Antalyaspor maçının ilk yarısında kasığından bir kez daha sakatlanan milli oyuncunun sol kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edildi. İlk kontrollerde daha büyük bir yırtık şüphesi olmasına rağmen, MR'dan gelen sonuçların beklenenden daha iyi çıktığı ifade edildi. Emre'nin 3 hafta sonra sahalara dönebileceği açıklandı.
Bu arada 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Gökhan Gönül de milli maç arasından sonra oynanacak Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.
Yoğun maç trafiğinin ardından teknik heyet, futbolculara 3 gün izin verdi. Perşembe günü Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak olan sarı lacivertlilerde yabancı oyuncuların ise, kendi milli takım kamplarına salı gününden itibaren katılmaya başlayacakları ifade edildi.
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:05