Sağlık
  • 11.9.2009 04:57

ENSESİNDE İĞNE KIRDILAR...

Dayanılmaz ağrılarla boğuşan Aktaş, kırık iğnelerin varlığını 6 ay sonra öğrendi...İzmir Gaziemir Belediyesi’nde işçi olarak çalışan bir çocuk babası Salih Aktaş (32), 2007 yılında baş dönmesi ve baygınlık gibi şikâyetlerle İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti.

Doktorlar Aktaş’a boyun damarlarının tıkalı, omurilik kemiğinde büyüme olduğunu ve ameliyat gerektiğini söyledi. Ameliyata rağmen acıları dayanılmaz hale gelen Aktaş’a aynı hastaneye tekrar gittiğinde bir operasyon daha geçirmesi gerektiği belirtildi. Doktorların röntgenlerini vermemesinden ve ne amaçla bir ameliyat daha yapılacağının söylenmemesinden şüphelenen Aktaş, yakınlarının da tavsiyesiyle özel bir sağlık merkezine giderek beyin tomografisi çektirdi.

6 AY SONRA ÖĞRENDİ

Tomografi sonuçlarının eline aldığında şok geçiren Aktaş, ensesinde iki iğne durduğunu ameliyattan 6 ay sonra öğrendi. Ameliyat sonrası ensesini dikerken iğnelerin kırıldığını öğrenen Aktaş, “Dikiş esnasında iki iğne kırılmış. Madem doktorlar içeride iğne kaldığını biliyorlardı, neden bana acı çektirdiler. Kafamın içi biber gibi yanıyor. İşimde bile verimli değilim" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:14

İLGİLİ HABERLER