Spor
  • 1.2.2023 12:55

Erden Timur Luka Jovic için İtalya'ya gidiyor

Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'ta gösterdiği başarılı performansın ardından 63 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu. İspanyol devinde tutunamayan Jovic, sezon başında Fiorentina'ya bedelsiz olarak imza atmıştı. Kariyerinde yeni bir sıçrama yapmak isteyen Jovic'e Galatasaray talip oldu. Sırp golcü ile prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılılar Fiorentina ile görüşmeye başladı.

Haris Seferovic'i Celta Vigo'ya yollayan Galatasaray'ın forvet transferinde artık tüm engeller ortadan kalktı. Sarı-Kırmızılılar, Fofana ve Mateta'nın ardından sürpriz şekilde gündeme gelen Sırp yıldızı kadrosuna katmak için tüm yolları deniyor.

Süper Lig'de aldığı üst üste galibiyetler ile yoluna doludizgin devam eden, 22. haftada Ümraniyespor'u 11'de 11 hedefiyle konuk edecek olan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ve İsviçreli forvet Haris Seferovic'le yollarını resmen ayıran Sarı Kırmızılılar, dış transferde atağa kalktı.

Rotayı İtalya'ya çeviren Cim Bom, asıl müjdeyi ise Arjantinli süperstarı Mauro Icardi'den aldı. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmeleri...

GÜNDEM JOVIC TRANSFERİ

Galatasaray'da gündem Luka Jovic transferi...Sezon başında Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'le yolları ayıran Sarı-Kırmızılılar'ın önündeki tüm engeller ortadan kalkmış durumda. Chelsea'den Fofana, Crystal Palace'tan da Mateta için yoklamaya devam eden Galatasaray'daki asıl hedef Luka Jovic.

Kulübü Fiorentina'da gözden çıkarılan ve birçok kulüpten teklif alan 25 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da transfer dönemi kapanırken hiçbir yere gitmedi. Dolayısıyla Cim Bom tek ciddi aday olarak öne çıkıyor. Jovic'in sosyal medya hesaplarından takip ettiği Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenilirken, kulüp artık Fiorentina'nın söyleyeceği son sözü beklemeye koyuldu.

25 yaşındaki Jovic, Galatasaray'a gelmeye çok sıcak bakıyor. Sarı Kırmızılılar satın alma opsiyonu için de devrede.

ERDEN TİMUR İTALYA'YA GİDİYOR

Luka Jovic'le birlikte İtalya Serie A Ligi'nden birçok oyuncuyla temas halinde olan Galatasaray'da, Erden Timur'un bu hafta Çizme'ye giderek birçok girişimde bulunacağı bildirildi. Transferin gerçekleşmesi halinde Icardi, Jovic ve Gomis arasında müthiş bir rekabet yaşanacak. Bu forma savaşı en çok da Teknik Direktör Okan Buruk'un yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Güncellenme Tarihi : 1.2.2023 13:01

İLGİLİ HABERLER