Spor
  • 3.10.2022 11:49

Erden Timur öfkelendi!.. Yusuf Demir ve Mauro Icardi açıklaması!

Galatasaray'da Mauro Icardı gerçeği

Kulüpten izinsiz Arjantin'e gittiği öne sürülen Mauro Icardı'nin teknik heyetten izin aldığı öğrenildi. Galatasaray'ın yıldız forvetinin önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor.

Galatasaray 'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde Arjantin’e gitmişti. İlk etapta Arjantinli forveti, kulüpten izinsiz gittiği öne sürülmüştü. Fakat gelen son bilgilere göre 29 yaşındaki forvetin, teknik heyetten izin aldığı belirtildi. Icardi’nin, önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor.

Galatasaray'da Adana Demir deplasmanı öncesi son dakika sürprizi yaşanmıştı... Gomis'le forma mücadelesine giren Mauro Icardi, son idmanda takımla çalışmasına rağmen ağrı hissettiğini söylemiş ve kadrodan çıkarılmıştı. Arjantinli yıldızla birlikte, genç yetenek Yusuf Demir de sakatlığı sebebiyle Adana'ya götürülmedi. Yeni transferlerden Danimarkalı stoper Ross da kafilede yer almadı.

Erden Timur'dan Yusuf Demir ve Mauro Icardi açıklaması!

Mauro Icardi'nin son durumu ne? Yusuf Demir Türk statüsünde oynayabilecek mi? Galatasaray taraftarının merak ettiği bu iki konuya en yetkili isimden açıklama geldi. Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Yusuf Demir ve Mauro Icardi hakkında konuştu.

ICARDI GERÇEKLERİNİ ANLATTI

Ne diyeyim gülüyorum, başka diyecek bir şey yok. Okan Hoca söyledi. Çarşamba günü herhalde adelede vardı bir şey, sonra da son antrenmanda benzer bir şey oldu. Okan Hoca da söyledi son dönemde yaşadığı bir şey oldu için zaten mental olarak da bir şey yok. Hiçbir şey yok. Komik yani. İnanmak da istemiyorum ama insanlar böyle şeyler çıkartarak yıpratmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. Herkes milli takım arasında gitti. Mata da gitti, şimdi BAY haftamız var yine Mata da gidecek. Son anda geldikleri için eşyalarını falan topluyorlar. Icardi'nin konusu da ailesel şeyler için gitti.

Bilerek mi çıkartılıyor, hakikaten bizim aramızdan mı çıkıyor bilmiyorum ama öyleyse eğer çok üzücü bir şey. Herkesin dönem dönem sorunları olabiliyor ailesinde de. Bu sadece futbolculara özgü bir şey değil. Herkese olabiliyor. On gün olan bir insan ile ilgili bu kadar tevatür şey konuşuluyor. Anlamakta zorluk çekiyorum. Tek başına gitmiş olsa hadi diyeceğim ki yanlış anlaşılıyor. Herkes gidiyor.

 

Güncellenme Tarihi : 3.10.2022 11:51

İLGİLİ HABERLER