Spor
  • 11.8.2022 00:33

Erden Timur'u karalayan Habertürk, Oda TV ve Ahmet Çakar'a büyük tepki

Bazı medya kuruluşlarından zösleşmiş gibi Galatasaray Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur aleyhinde haberler yapılması Sarı kırmızılı camiayı ayaklandırdı.
Habertürk, ODA Tv ve Ahmet Çakar'a yönelik sert tepkiler geldi.
Galatasaray ve taraftar grubu ultraaslan'dan açıklamalar yapıldı..
Yalı Çocuğunun YENİ tetikçisi Ahmet Çakar'ın başlattığı operasyonun devamı olarak bugün KARANLIK ODA'nın servis ettiği video ile Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekilimiz Sn. Erden Timur'a yönelik yapılmaya çalışılan itibar suikasti girişimini ACIYARAK takip ettik.(Ultraaslan)

Oda tv ve Ahmet Çakar aynı kaptan besleniyor. Oda kendisine ulusalcı dese de aslında beyaz tvdir. #ErdenTimuruYedirmeyiz Ahmet Çakar'ın papyonlusudur Soner Yalçın.

Resim

Resim

Galatasaray, Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur hakkında resmi bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Sayın Erden Timur hakkında bazı yayın mecralarında yapılan karalama amaçlı, maksatlı ve hiçbir gerçeklik payı olmayan haberleri (!) şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Zamanlaması son derece manidar olan bu saldırıların altında yatan gerçeğin; 23. Şampiyonluk yolundaki kararlılığımızdan duyulan korku ve endişe olduğu aşikardır." denildi. İşte yapılan açıklamanın tamamı...

Resim

Galatasaray'dan Erden Timur hakkında resmi açıklama geldi. Sarı-kırmızılı kulüp, Erden Timur hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaparak cevap verdi. İşte yapılan açıklamanın tamamı...

Resim

"Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekilimiz Sayın Erden Timur hakkında bazı yayın mecralarında yapılan karalama amaçlı, maksatlı ve hiçbir gerçeklik payı olmayan haberleri (!) şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Zamanlaması son derece manidar olan bu saldırıların altında yatan gerçeğin; 23. Şampiyonluk yolundaki kararlılığımızdan duyulan korku ve endişe olduğu aşikardır."

 

Güncellenme Tarihi : 11.8.2022 00:39

İLGİLİ HABERLER