Spor
  • 29.1.2014 00:37

Eskişehirspor Başkanı taraftardan destek istedi

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlendiği basın toplantısında konuşan Hoşcan, Bursaspor karşısında alınan iki yenilginin camiayı üzdüğünü söyledi. Alınan yenilgiler sonucunda camiaya özür borçlarının olduğunu ifade eden Hoşcan, “Kupada ve ligde olmak üzere iki tane Bursaspor maçını tamamladık. Ama maalesef bu maçlardan istediğimiz sonucu alamadık. Bundan dolayı üzgünüz. Camiamıza özür borçluyuz. Bazen iyi oynarsın kötü sonuç alırsın, bazen de kötü oynar kötü sonuç alırsın. Biz birinci ve ikinci maçta istediğimiz sonuçları alamadık. Bursaspor da bizim Anadolu derbimizdir. Bu uzun yıllarca böyle olmuştur. Ama ben inanıyorum ki yarın kendi evimizde oynayacağımız maçta takımımız alınan yenilgileri telafi edecek. Lig maçına çıkmadan önce otelde takımla bir araya geldim. O kadar hevesliydiler ki, kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Ancak bazen bize nazar değdiğini düşünüyorum. Bursaspor ile yaptığımız lig maçının ilk yarısında istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bunda Bursaspor taraftarının baskısı da önemliydi. İkinci yarı çok istekli ve sahaya oyununu yansıtan bir Eskişehirspor vardı. Ama sonucu lehimize döndüremedik. Oyuncu değişiklikleri yapıldıktan sonra şansız bir kırmızı kart yedik. Bu durumdan dolayı hocamıza kesinlikle laf söyletmem. Karttan sonra kaleye kaptanımız geçti. Hatta penaltıyı kurtardıktan sonra oyunun lehimize dönebileceğini düşündük. Başaramadık, ama inşallah yarın iyi bir sonuç alarak taraftarımıza kendimizi affettirebiliriz” dedi.

FENERBAHÇE MAÇINDA YÖNETİM OLARAK AÇIK TRİBÜNDE OLACAĞIZ”
Hafta sonu Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe ile kendi sahalarında oynanacak maçın önemli olduğunu da anlatan Hoşcan, şöyle devam etti:
“Ligin ikinci maçında Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Takımımızın bu maça iyi hazırlandığını biliyoruz. Artık ligin ikinci devresindeki maçların telafisi yok. Ben inanıyorum ki Ertuğrul hoca önderliğinde takımımız elinden geleni yaparak, iyi sonuçlar almak için mücadele edecektir. Fenerbahçe maçında ben ve yöneticilerimiz açık tribünde taraftarımız ile birlikte olacağız. Taraftarımızı da bekliyoruz. Yarın ki Bursaspor maçının için ise coşkulu geçmesi lazım. Aldığım haberlere göre bilet satışları iyi gidiyormuş.”

“FORVET HATTINDA TRANSFER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUZ”
Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Hoşcan, “Transferde yaklaşık dönem başından bu yana çalışmalar yaptık. Hocamız ile Yönetim Kurulu'nun politikası örtüşüyor. Bu uyumun faydaları orta veya uzun vadede ortaya çıkacak. Çok yetenekli, iyi ahlaklı yeni transferlerimiz var. Bunlar Deniz Topçu, Kamil Ahmet Çörekçi, Tamer Kır ve Brezilyalı bir genç aldık. Hocamızın da olurunu alarak N’Diaye ile yollarımızı ayırdık. İnşallah iyi şeyler olacak. Transfer, pazartesi günü sona eriyor. Genellikle transferler son güne sıkışır. Bizim yaptığımız çalışmalarda şuana kadar bir aksaklık yok. Elimizde sözleşmeli oyuncularımız var. Böyle sözleşmeli oyuncularımız olduğu sürece de fazla değişiklik yapma gibi bir durumumuz yok. Forvet hattında bir şeyler yapabilir miyiz? diyerek bazı çalışmalarımız devam ediyor. Belki gelecek, gidecek birkaç oyuncu daha olabilir. Ancak devre arasında transfere bakmayan bir yönetimiz. Fakat takımının menfaatleri için ne gerekli ise bunları yapacağız” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:05

İLGİLİ HABERLER