Spor
  • 14.8.2009 00:04

FENER GRYGERA'DAN CEVAP BEKLİYOR...

Fenerbahçe, stoper arayışına son noktayı koymak için çalışmalarını sıklaştırırken; Lugano ile ilgili olarak yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin "Bizim önerimizi kabul edersen gel" diye haber gönderdiği Lugano'nun İtalya'nın Fiorentina takımıyla anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü.

Urguay'da yayınlanan Pasion gazetesindeki haberde Lugano'nun pazar günü Floransa'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği, daha sonra da sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin ise Çek futbolcu Grygera için kulübü Juventus ile anlaştığı bildirildi. Sarı Lacivertlilerin Grygera'ya da teklif yaptıkları ve yanıt bekledikleri ifade edildi.

Fenerbahçe'nin Tuncay Şanlı için de nabız yokladığı ve Middlesbrough'tan milli futbolcuyu kiralamayı planladığı iddia edildi. Tuncay Şanlı'nın da teklife sıcak baktığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını da sürdürürken, sakat oldukları belirtilen Emre ve Alex'in hafta sonunda oynayabilecekleri açıklandı.

Diğer sakat futbolculardan Semih'in yarından itibaren takım ile çalışmalara başlayacağı, Roberto Carlos'un ise durumun iyiye gittiği ögrenildi.

Teknik Direktör Christoph daum'un Çaykur Rizespor maçındaki futboluyla öne çıkan Mehmet Topuz'a da ilk onbirde yer aradığı belirtildi. Daum'un Kazım ile Mehmet arasındaki kararını maç sabahı vereceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER