
Fenerbahçe'de ayrılık yakın!
Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğuyla tamamlayan Sarı-Lacivertliler'de transferde hareketli saatler yaşanırken ayrılıklar da yaklaşıyor. Fenerbahçe'nin yıldız ismi teklifleri değerlendiriyor.
Yardım turnuvasında geri sayım
Fenerbahçe’de Konferans Ligi Play-Off maçları öncesinde, Rusya’da depremzedeler için yapılması planlanan turnuva konusunda çalışmalar sürüyor. Deprem felaketi sonrası İstanbul’a gelerek, yaşananlara kayıtsız kalmayan Zenit, 7-17Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 4’lü turnuvayı organize etmek için girişimlerde bulunuyor. Ancak bu konuda en büyük engel, UEFA’nın Rus takımlarına Ukrayna savaşı nedeniyle uyguladığı zorluklar. İstanbul’da oynanan maça herhangi bir yaptırım uygulamayan UEFA’nın bu turnuvaya da izin vermesi bekleniyor.
Fenerbahçede ayrılık yakın Yıldız oyuncu teklifleri değerlendiriyor
Premier Lig ekiplerinin radarında
2 sezon önce İngiliz ekibi QPR'den transfer edilen Brigth Osayi Samuel, takımdan ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz sezon özellikle Ferdi Kadıoğlu'nun, olağanüstü formu sonrasında süre bulmakta bir hayli zorlanan Nijeryalı futbolcunun yeniden Ada'da görev yapmak istediği bilgisine ulaşıldı. Hem sağ bek hem de sağ açık pozisyonlarında görev yapabilen 25 yaşındaki futbolcu için şu ana kadar Tottenham, Aston Villa ve Sunderland gibi takımlardan teklifler geldiği, oyuncunun da bu tekliflere sıcak baktığı öğrenildi. 2 senelik daha kontratı bulunan Osayi Samuel için gelen teklifler değerlendirilecek.
Güncellenme Tarihi : 15.6.2023 12:11