Spor
  • 3.8.2007 00:47

FENERBAHÇE'DE SÜPER KUPA'YA TAM GAZ: AZİZ YILDIRIM TAKİPTE!..

Fenerbahçe, Beşiktaş ile 5 Ağustos Pazar günü oynayacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
      Samandıra'daki tesislerde, teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen 1,5 saatlik antrenmana, dünkü Kocaelispor maçında forma giyen oyuncular katılmazken, bu oyuncuların tesislerdeki salonda dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptıkları bildirildi.
      Brezilyalı çalıştırıcı diğer futbolculara ısınmanın ardından, dar alanda isabetli pas ve top çalmaya yönelik organizasyon yaptırdı. Antrenman daha sonra çeşitli açılarda gerçekleştirilen şut çalışmalarıyla sona erdi.
      Ayağında ağrı hisseden Kemal, antrenmanı yarıda bıraktı.
      Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Appiah'ın yer almadığı antrenmana Semih de katılmazken, bu oyuncunun da salonda çalıştığı bildirildi.
      Dünkü maçta forma giyen futbolculardan Kezman takımdan ayrı koşu yaptı. Kezman'ın, koşu sırasında sulama vanalarının üzerine kapatılan suni çim parçalarına ayağı takıldı. Sahanın çeşitli yerlerinde bulunan bu parçaları kenara atan Kezman, bu konuda görevlilere uyarıda bulundu.
     
     BAŞKAN YILDIRIM VE YÖNETİCİLER SAMANDIRA'DA
      Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler, tesislere gelerek bir süre antrenmanı izledi.
      Yıldırım'ın yanı sıra Ali Koç, Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım saha kenarında çalışmayı izledi.
     
     LUGANO İSTANBUL'A DÖNDÜ
      Uruguay Milli Takımı ile Amerika Kupası'nda mücadele eden Lugano bugün İstanbul'a gelerek takıma katıldı.
      Takım antrenmana başladığı sırada sahaya çıkan Lugano bir süre antrenmanı izleyen yöneticilerle sohbet etti.
      Uruguaylı futbolcu daha sonra saha içindeki teknik direktör Zico'nun yanına giderek teknik heyetle de konuştu. Lugano daha sonra tesislere girdi.
     
     ANTRENMAN YARIN BASINA KAPALI
      Fenerbahçe, Süper Kupa maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
      Sarı-lacivertliler, kupa maçı için 4 Ağustos Cumartesi günü sabah saatlerinde özel uçakla Almanya'nın Köln kentine gidecek.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:00

İLGİLİ HABERLER