Spor
  • 13.5.2004 00:04

FENERBAHÇELİ FUTBOLCU FATİH AKYEL: "GALATASARAY'A GİTMİYORUM"

-
MEHMET CİNEMRE
İSTANBUL  - Son haftalarda Galatasaray'a transfer olacağı yönünde hakkında çıkan haberlere açıklık getiren Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Fatih Akyel, Galatasaray'a gitmek gibi bir niyetinin olmadığını ve kulübünde mutlu olduğunu söyledi


Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirdiği çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih, Galatasaray'a transfer olacağı biçiminde basında yer alan haberler ile ilgili olarak, "Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmem var. Ben takımımda huzurlu ve mutluyum. Fenerbahçe'den ayrılmayı ise düşünmüyorum" dedi.


Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy ile kesinlikle görüşme yapmadığını ifade eden savunma oyuncusu, "Ben Ergun Gürsoy'u sever ve sayarım. Ancak ne kendisiyle, ne de başka bir kişiyle görüştüm. Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Bu tür haberlere inanılmamasını istiyorum" diye konuştu.


Fatih, sakatlığı bulunmasına rağmen Malatyaspor'la yapılacak son lig maçında forma giymek istediğini de belirterek, "Bir dakika da olsa bu maçta oynamak ve şampiyonluğu doyasıya yaşamak istiyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:11

İLGİLİ HABERLER