RUHİ AYTAÇ
GAZİANTEP- Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı ve bir çok kulüp tarafından istenen Yusuf Şimşek, tercihini Gaziantepspor'dan yana kullandı. Yusuf, menajerleriyle birlikte akşam Gaziantep'e geldi.
Yusuf Şimşek'i havaalanında Gaziantepspor Genel Kaptanı Ali Doğan karşıladı. Aynı uçakla gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Çevik'in ölen oğlunun cenazesi için o esnada havaalanında bulunan Başkan Celal Doğan'ın yanına gelen Yusuf, başsağlığı dileklerinde bulundu.
Havaalanında İHA'nın sorularına cevap vermekten kaçınan Yusuf, Gaziantepspor'da oynamak istediğini, anlaşmaya geldiğini söyledi. Yusuf Şimşek, "Bir çok kulüp tarafından isteniyordum. Ben Gaziantepspor'u tercih ettim. Çünkü Gaziantepspor'un teklifi daha cazip ve şartları daha iyi idi" diye konuştu.
Yusuf daha sonra kendisini bekleyen araçla Futbol Şube Sorumlusu Asım Atmaz'ın bürosuna geçti. Atmaz, Yusuf ve menajerleri burada baş başa görüşmeye başladı. Bu akşam anlaşma sağlandığı takdirde Yusuf'un, yarın Gaziantepspor'la sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:21