Gündem
  • 17.10.2005 00:14

FERAYE TANYOLAÇ İLK KEZ KONUŞTU!..

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu evliliğini bitiren kadın olarak manşetlere çıkan Feraye Tanyolaç, ünlü çiftin boşanma sürecinde suskun kalmayı tercih etti. 'Yuva yıkan kadın' sözlerine aldırış etmeden golfünü oynadı, davetlere katıldı. Tanyolaç, kendisine yönelen onlarca kameraya aldırış etmeden Kaya Çilingiroğlu ile aynı ortamda bulunmaktan çekinmedi. Ne ilişkisi ne de kendine gelen eleştirilerle ilgili tek söz etmeyen ve bu yüzden 'merak edilen kadın' haline gelen Feraye Tanyolaç ilk kez konuştu.

Tanyolaç, "Merve İldeniz'den sonra, Arzum Onan'dan önce Mehmet Aslantuğ ile birlikteydim. İlişkimiz bir yıl sürdü. Benim fazla ilişkim yoktur" dedi. Mehmet Aslantuğ ile 93 yılında birlikte olduğunu doğrulayan Feraye Tanyolaç, onunla nasıl tanıştığını da şöyle anlattı: "Üniversitede okuduğum bölüm gereği Antalya Portakal Film Festivali'ne gitmiştim. Bilirsiniz festivalde seminerler olur ve bu seminerlere oyuncular da katılır. Biz de Mehmet'le böyle tanıştık."
 
Mazide kalan Mehmet Aslantuğ ilişkisinin ardından, yeni birlikteliği Kaya Çilingiroğlu hakkında konuşmak istemeyen Feraye Tanyolaç, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Nasıl gittiğini görüyorsunuz. Mutsuz mu görünüyorum?" diye kaçamak bir cevap verdi. Yuva yıkan kadın yakıştırmalarına ise sert çıkan Tanyolaç şunları söyledi: "Onların evliliğinin bitmesi benimle ilgili değil. Bu evliliğin nasıl gittiğini herkes bilmiyor mu?"

Türkiye'nin gündemine oturmaktan rahatsız olmadığını söyleyen Feraye Tanyolaç, kimseyle röportaj yapmayacağını da vurgulayarak, "Yalan söylemektense konuşmamak daha iyi. Çünkü hiçbir zaman gerçekleri anlatmayacağım. Bu benim özel hayatım. Türk halkına karşı bir sorumluluğum yok, ben artist değilim. İlişkimi kimseye anlatmak istemiyorum" dedi.

/GÜLŞEN YÜKSEL - SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER