Gündem
  • 21.11.2016 01:02

'FETÖ Mossad'ın CIA'in emriyle askeri kalkışma yaptı'

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan, "FETÖ bizzat Mossad'ın, CIA'in emriyle Türkiye'de askeri kalkışma yapmaya kalktı. Aynen Erbakan Hocamızın söylediği gibi siyonizmin askeri oldular" dedi.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "Adamlar bizzat Mossad'ın, CIA'in emriyle Türkiye'de askeri kalkışma yapmaya kalktı. Aynen Erbakan Hocamızın söylediği gibi siyonizmin askeri oldular." dedi.

Erbakan Vakfı Şanlıurfa Temsilciliğince Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda "Siyonizmin Planları ve Bu Planlardan Kurtulmanın Yolları" konulu konferans düzenlendi.

Konferansta konuşan Fatih Erbakan, Arap Baharı'nın İslam ülkelerinde coşkuyla karşılandığını belirtti.

Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın Arap Baharı hakkındaki görüşleri sorulduğunda "Arap Baharı dedikleri olay, dünya siyonizminin yeni dönemdeki kadro değiştirme operasyonudur. Bundan hiçbir hayır gelmez" yanıtını verdiğini aktaran Erbakan, bu sözün bugün doğru çıktığını belirtti.

Necmettin Erbakan'ın Türk halkını FETÖ'ye karşı da uyardığına dikkati çeken Erbakan, şöyle devam etti:

"Bundan 20-30 sene evvel Erbakan Hocamız 'bunların sohbetlerine, dersine, dershanesine, okuluna çocuklarınızı gönderirseniz bu çocuk ilerde siyonizmin askeri olur.' derdi. O dönemde bu sözleri duyanlar içlerinden bir şey diyemezlerse bile Erbakan Hocayı yadırgıyorlardı. İşte 15 Temmuz gecesi gördük. Adamlar bizzat Mossad'ın, CIA'in emriyle Türkiye'de askeri kalkışma yapmaya kalktı. Aynen Erbakan Hocamızın söylediği gibi siyonizmin askeri oldular."

Ortadoğu'daki savaşların dış güçler tarafından bölgede bulunan petrol yatakları yüzünden çıkarıldığı algısının yanlış olduğunu belirten Erbakan, petrol yataklarının savaşların sadece bir sebebi olduğunu ve asıl sebebin ise büyük İsrail devletinin kurulması projesi olduğunu kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 21.11.2016 00:10

İLGİLİ HABERLER