Asayiş
  • 30.1.2015 09:38

Filmleri aratmayan kuyumcu soygunu

Filmleri aratmayan kuyumcu soygunu! İstanbul,kuyumcu soygunu

Olay, saat 00.30 sıralarında Beyoğlu Örnektepe Mahallesi Etibank Caddesi üzerindeki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 5 katlı bir apartmanın altındaki kuyumcuyu soydu. Hırsızlar, kuyumcuya girmek için dükkanın bulunduğu apartmanın bodruma katına girdi. Burada duvarı delen hırsızlar, kuyumcu dükkanının bitişiğindeki boş dükkana girdi. Boş dükkandan da kuyumcunun bulunduğu alana yine duvarı delerek giren hırsızlar, içeride bulunan yaklaşık 2 buçuk kilo altını çalarak kayıplara karıştı.

Dükkan sahibine gelen alarm sinyali üzerine olay yerine gelen iş yeri sahipleri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızın içeride olma ihtimaline karşı çelik yelek giyerek binada ve iş yerinde arama yaptı. Hareketli anların yaşandığı olayda, polis ekipleri apartmanın ziline basarak apartman sakinlerine bina kapısını açtırdı. Ardından polis ekipleri binanın bodrumuna inerek arama yaptı.

Yapılan aramalarda hırsız ya da hırsızlar bulunamazken, bodrum katında duvarın delik olduğu görüldü. Hırsızların bu delikten girerek kuyumcunun yanındaki boş dükkana girdiği ve oradan da kuyumcuya girdikleri belirlendi. Öte yandan soyulan kuyumcu dükkanına giren polis ekipleri, altınların kasanın patlatılarak çalındığını belirledi. Polis ekipleri dükkan içerisinde silahlarıyla birlikte yaptıkları incelemede soygunculara rastlayamadı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

DOĞAN CAN CESUR 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:32

İLGİLİ HABERLER