Spor
  • 21.11.2020 18:24

Galatasaray Taylan Antalyalı'ya zam yaptı

Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'ya zam! İşte yeni maaşı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde orta sahaya beklenen takviyeyi yapamaması büyük eleştiri konusu olmuştu. Deneyimli teknik adam Fatih Terim, bu bölgedeki açığı Taylan Antalyalı ile kapatarak sürpriz bir hamleye imza atmıştı. 25 yaşındaki orta saha da kendisine verilen bu şansı çok iyi değerlendirdi ve takımın vazgeçilmezi oldu. Taylan, bu performansını karşılığını devre arasında alacak.

Galatasaray'da bu sezonun yükselen yıldızı Taylan Antalyalı çıkışının karşılığını alacak. Sarı-kırmızılılarda düzenli olarak 11'de oynayan ve yılda 2.2 milyon lira ile takımın en az kazanan ismi olan 25 yaşındaki futbolcunun ücreti en az 2 katına çıkarılacak. 2.5 sene daha sözleşmesi bulunan futbolcunun ücretine en az yüzde yüz zam yapılacağı öğrenildi. Yönetim, teknik kadronun raporu doğrultusunda devre arasında anlaşmayı revize edeceği ve zammı uygulayacağı belirtildi.

DEĞERİ ARTTI
Teknik Direktör Fatih Terim'in, bu sezon ligde ilk on birde şans verdiği Taylan'ın performansından memnun olduğu ve kendisini daha da geliştirmesini beklediği bildirildi. Galatasaray'a geçen sezon başında bedelsiz olarak gelen Taylan Antalyalı bu sezon çıkışa geçerken, A Milli Takım'a alınmaması da eleştiri konusu olmuştu.

Galatasaray'da düzenli olanak oynamaya başlayan orta saha oyuncusunun değeri yükselmeye başladı. Milliyet'te yer alan habere göre, futbolcu değerlemesi konusunda referans sitelerden biri olan transfermarkt'a göre 25 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri yaklaşık 11 milyon liraya yükseldi.

Taylan geçen sezon başında Erzurumspor'dan bedelsiz olarak gelmiş imza parası olarak futbolcuya 4 milyon lira ödenmişti.

Güncellenme Tarihi : 21.11.2020 18:25

İLGİLİ HABERLER