Spor
  • 23.6.2014 10:41

Galatasaray'a gol kralı geliyor

Klose'nin bonservis bedeli 1 milyon euro civarında...

Teknik direktör sorununu Thomas Tuchel ile anlaşarak çözen Galatasaray, transfer operasyonuna da hız verdi. Sarı-kırmızılılar öncelikle bir golcü almak isterken, gündeme birçok isim geliyor. En son Corinthians’ta top koşturan Pato için menajeriyle temasa geçen Cimbom, daha birçok seçenek üzerinde de ciddi çalışmalar yapıyor.

TEKLİF HAZIRLANIYOR

Alman Milli Takımı’nın 36 yaşındaki forveti Miroslav Klose de bunlardan biri. Sarı-kırmızılı yönetim, Lazio ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve bonservisi 1 milyon euro civarında olan Polonya asıllı oyuncuya teklif götürmeye hazırlanıyor. 1 yıl daha oynayıp jübile yapma kararı alan tecrübeli golcüyü yönetime Tuchel’in önerdiği de belirtiliyor.

G.SARAY’A ‘HAYIR’ DEMEZ

Klose’nin, vatandaşı Tuchel’in devreye girmesi halinde Galatasaray’a kesinlikle ‘hayır’ demeyeceği, bu durumda Lazio’dan affını isteyeceği konuşuluyor. Önceki gün Gana’nın filelerini sarsarak Dünya kupalarındaki toplam gol sayısını 15′e çıkaran Miroslav Klose, bu golle Brezilya’nın efsane ismi Ronaldo’nun rekorunu da egale etmişti.


Milliyet

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:58

İLGİLİ HABERLER