Dünya
  • 4.7.2009 13:34

GELİNLİĞİ İLE ŞEHİT KARDEŞİNİN MEZARINA KOŞTU!..

Bursa'da hem hüzün hem sevinç birarada yaşandı. Tunceli'de geçen yıl şehit olan jandarma komando er Samet Akdeniz'in dünya evine giren ablası Fatma Akdeniz, nikah masasından gelinliğiyle kardeşinin mezarına koştu.

ERSİN YAŞAR/BURSA

Gelinliğiyle şehit kardeşinin mezarı başında ağlayarak dua eden abla Fatma Akdeniz, rüyasında kardeşinin kendisini tebrik ettiğini söyledi.

Geçen yıl Tunceli'nin Hozat ilçesinde şehit olan jandarma komando er Samet Akdeniz'in ablası Fatma Akdeniz, Eyüp Köprübaşı ile dünya evine girdi. Merinos'ta düzenlenen nikah töreninin ardından Fatma Akdeniz, eşi Eyüp Köprübaşı ve ailesiyle birlikte soluğu Hamitler Mezarlığı'ndaki şehitlikte aldı.

Gelinliğiyle göz yaşları içerisinde şehit kardeşinin mezarına giden Fatma Akdeniz, dua ederek kabir üzerine su döktü. Kardeşinin mezar taşındaki resmine bakarak göz yaşı döken gelin Fatma Akdeniz, "Keşke o da bu mutlu günümde bizimle olsaydı. Kendisi sağ iken "evlensen de kurtulsak" diye espri yapardı. Geçen ay rüyama girdi ve beni tebrik etti. Toprağı bol olsun" diyerek duygularını dile getirdi.

Damat Eyüp Köprübaşı ise hüznü ve sevinci bir arada yaşadıklarını belirterek, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Onun bugün bizim yanımızda olduğunu biliyoruz. Ruhu şad olsun" diye konuştu.
Anne Gülçin Akdeniz de hem sevinç hem de üzüntüyü bir arada yaşadığını ifade ederek, göz yaşı döktü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:28

İLGİLİ HABERLER