Sağlık
  • 15.4.2024 14:44

Göğüs küçültme kabusu! Estetik doktoruna çıplak fotoğraf soruşturması

İstanbul'da bulunan ünlü estetik cerrahı Fatih Dağdelen bir hastasına meme küçültme operasyonu yaptı. Genç kadın geçirdiği operasyon sonrası arkadaşının aramasıyla şoke oldu. Doktor hakkında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.İstanbul'da bulunan ünlü estetik cerrahı Fatih Dağdelen bir hastasına meme küçültme operasyonu yaptı.
ansel K., isimli vatandaş 3 Şubat tarihinde Şişli ilçesinde Doktor Fatih Dağdelen'e göğüslerini küçültmek için başvurdu. Operasyon geçiren Tansel K., memnun bir şekilde hastaneden ayrıldı ancak operasyondan 7 ay sonra bir arkadaşının kendisini aramasıyla şoke oldu.

DOKTOR HASTASININ AÇIK GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Telefondaki arkadaşı, genç kadına 'Ameliyat olduğun doktor, göğüslerinin ve yüzünün açık olduğu fotoğraf ile videoları kendi sosyal medya hesabından paylaştığını gördüm, birlerce kişi tarafından izlenmiş.' şeklinde konuşarak bilgi verdi.
Tansel K., ameliyat olduğu doktorun instagram sayfasını kontrol ettiğinde kendisine ait video ve fotoğrafların açık bir şekilde yayınlandığını tespit etti.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Fatih Dağdelen ile irtibata geçen genç kadın fotoğraf ve videolarının açık bir şekilde paylaşıldığını kendisinden herhangi bir izin alınmadığını ifade etti.
Tansel K., tarafından savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde söz konusu video ve fotoğrafların paylaşılmasında hiçbir şekilde kendisinden izin alınmadığını ve gönderilerin müstehcen olduğuna dikkat çekildi.

Güncellenme Tarihi : 15.4.2024 14:48

İLGİLİ HABERLER