Spor
  • 6.6.2014 12:08

Gökhan Töre'den silah açıklaması

Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut, milli takım kampında başarılı futbolcunun Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çektiği iddialarına yanıt verdi.

Ahmet Bulut öncelikle milli takım kampında yaşandığı iddia edilen bu olayın doğru olmadığını belirtip Gökhan Töre'nin 7 ay önce Kasım ayında Köln'den tanıdığı çocukluk arkadaşı ile bir tartışma yaşadığını belirtti.

Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut, "Evet Gökhan bir tartışma yaşadı ama bu abartılan yada içinde silahların ve milli takım arkadaşlarının olduğu boyutta değil. Ayrıca bu olay tam 7 ay önce Kasım ayında yaşandı. Geçmişte Köln'de sorun yaşadığı çocukluk arkadaşı ile İstanbul'da karşılaşan Gökhan Töre, bu şahıs ile tartıştı. Fakat olayda ne silah ne de Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak var. Gökhan Köln'den çocukluk arkadaşı ile tartışma yaşadı. Milli takımdaki arkadaşlarının bu olayla hiçbir ilgisi yok. Ayrıca da tartışmanın içinde silah da yok. Bakın Gökhan Töre'nin ne silahı vardır, ne de silah kullanmayı bilir. Çok çirkin bir iftira. Bu haberinde şu an yapılması ilginç. Ayrıca milli takımda böyle bir şey yaşansa 7 ay boyunca ortaya çıkmaz mı? Türkiye'de ne saklı kalıyor da milli takımda böyle bir şey yaşansa saklı kalacak" dedi.

Bu arada Türkiye A Milli takım yetkilileri de kampta böyle bir tartışma yaşanmadığını belirtti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de Gökhan Töre'nin 2 ay önce yaralandığında milli oyuncuyu hastaneye gidip ziyaret etmişti.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:26

İLGİLİ HABERLER