Spor
  • 20.5.2013 16:49

G.Saray, Alper için geri sayıma başladı

GALATASARAY, Eskişehirsporlu Alper Potuk'un transferini bitirmek için düğmeye bastı.

İkinci başkan Ali Dürüst, Alper Potuk ve menajeri ile görüşmeleri sürdürürken, futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak ise kırmızı siyahlı kulüple pazarlık masasına oturdu.

Alper Potuk ile görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve milli futbolcunun imza atmasının an meselesi olduğu belirlenirken, kulübü Eskişehirspor ile bonservis pazarlığı kıran kırana sürüyor. Yönetici Abdurahim Albayrak'ın sürdüğü görüşmede Galatasaray, 6 milyon Euro artı Yiğit ile Culio'yu önerirken, Eskişehirspor paranın 8 milyona çıkarılmasında ısrar ediyor. İki kulüp arasındaki pazarlığın kısa zamanda olumlu sonuçlanması bekleniyor.

CHEDJOU DA SIRADA

Galatasaray, bir yandan da dış transferde stoper Aurelien Chedjou'nun transferini bitirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Chedjou'nun transferi için görüşmeleri sürdüren Bülent Tulun'un oyuncu ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi. Bir yandan da Chedjou'nun kulübü Lille ile de bonservis pazarlığı sürüyor. Bonservis ücretinde iki kulüp arasında önemli bir fark olmadığı ve Chedjou'nun transferinin de kısa sürede bitebileceği öğrenildi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:10

İLGİLİ HABERLER