Spor
  • 29.10.2021 10:23

G.Saray'da iki ayrılık birden!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Gustavo Assunçao ve Aytaç Kara'nın devre arasında sarı-kırmızılı kulübe veda edebileceği öğrenildi.

Galatasaray'da yönetim ve teknik heyet, devre arası transfer dönemi gelmeden iç ve dış transfer anlamında çalışmalara başladı. Ocak ayının hareketli geçmesi beklenen sarı-kırmızılılarda iki futbolcunun devre arasında gönderilmesi gündemde.

ASSUNCAO HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Galatasaray’a transferin son günü gelen Gustavo Assunçao büyük hayal kırıklığı yarattı. Portekiz ekibi Famalicao’dan kiralanan genç futbolcu yetersiz bulundu. 21 yaşındaki futbolcu, devre arasında yolların ayrılacağı ilk isim olacak. Brezilyalı futbolcunun yetenekli olmasına karşın fiziksel olarak oynadığı pozisyon için yetersiz bulunduğu belirtildi.

FIRSATLARI KULLANAMADI

Avrupa listesinde yer almayan ve ligde de sadece 3-0 kaybedilen Kayseri maçında 11 başlayıp 1-0 kazanılan Konya maçında de ikinci yarı şans bulan Brezilyalı futbolcu, bu fırsatları iyi kullanamadı. Genç oyuncu, Florya’daki hazırlık maçlarında da sınıfı geçememişti. Süper Lig için yetersiz bulunan Brezilyalı futbolcunun devre arasında gitmesiyle beraber Galatasaray yabancı kontenjanında da yer açacak.

SATIN ALMA OPSİYONU 3.5 MİLYON EURO

Maliyetinin yüksek olmaması, Galatasaray’ın bu işten en az zararla çıkmasını sağlayacak. Sarı-kırmızılılar Famalicao’ya 1 senelik kiralama bedeli olarak 100 bin euro öderken, oyuncunun satın alma opsiyonu ise 3.5 milyon euro...

AYTAÇ KARA AYRILMAYA KARAR VERDİ

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim ve Burak Elmas sürpriz bir kararla karşı karşıya... Sarı-kırmızılıların sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladığı Aytaç Kara'nın takımdan ayrılma kararı aldığı öne sürüldü. Aytaç Kara'nın forma şansı bulamaması sebebiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

LİGDE SADECE 1 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray formasıyla ligde sadece Trabzonspor maçında görev alan ve 45 dakika sahada kalabilen Aytaç Kara, Beşiktaş derbisi öncesi verdiği görüntüyle manşetleri süslemişti. Tecrübeli futbolcu maçtan 20 dakika önce tek başına sahaya çıkıp yedek kulübesine oturmuş, oyuncunun moralsiz görüntüsü dikkat çekmişti.

TERİM'DEN VEDA SİNYALİ

Öte yandan teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş derbisi sonrası düzenlediği basın toplantısında devre arası transfer dönemine değindiği sırada 'Fazla süre alamayan gitmek isteyecektir' ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2021 10:24

İLGİLİ HABERLER